• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Będziesz powtarzać teścik?

U mnie po staremu choć w nocy kilkanaście razy bolał brzuch jak na @ troszkę krzyż pobolał i cisza :confused2:
Będę będę, bo lekarka kazała co dwa dni sprawdzać, żeby jak najszybciej się dowiedzieć. Więc pewnie kolejne testowanie w sobotni poranek ;-)

A u Ciebie pewnie dzidziuś powoli powoli zbiera się do wyjścia :-) :tak:

reklama
Jestem na chwilę, dzis sama z Aśką, a jest strasznie marydna i ciągle płacze..często jak tak z nią siedzę, to sobie myslę jakbysmy sobie dali radę z dwójeczką..i taka mnie tęsknota wtedy ogarnia...ale wierzę, że niedługo będziemy tulic nasze maleństwo(a):)

She - przeczytałam ten artykuł, i myslę sobie, że do 8 tygodnia nie dam się zbadać ginekologicznie!!!Najlepiej byłoby iśc na wiytę pierwszą po tym czasie, ale wiem, że nie wytrzymam tyle, zresztą mój gin kazał przyjść jak tylko okres zacznie sie spóźniać, a On raczej z tych co za każdym razem bada:(I to raczej dokładnie i prawie na wylot:(Bo w moim przypadku jak mnie badał ginekologicznie w 9 tygodniu to nic nie wskazywało na tragedię, wręcz wszystko dobrze było (dopiero usg wykazały że maluszki nie żyją)Więc do czego było ono potrzebne?Ale uprę sie najwyżej!A co!A gdzie Ty się dzis podziałaś?

karolcia81 - raczej zawsze liczą od pierwszego dnia osatniej miesiączki!Ja byłam bardzo zdziwiona jak mi powiedziała, że jestem w 5t6d, wydawało mi się to niemożliwe, dopiero wytłumaczyła,że tak liczą!U moich maluchów serduszka przestału bić w 9 tc, a w szpitalu miałam napisane "Ciąża bliźniacza obumarła-poronienie zatrzymane 9/11tc"
Pamiętnik fajna sprawa - chociaż ja się nie nadaje do takich rzeczy:)Dostalismy kronikę rodzinną, i zapiski w niej zakończyłam na podróży poślubnej i nie ma weny dalej!Tez oglądałam ten program i zaczęłam się zastanawiać, co z moimi maluchami sie stało...działajcie, działajcie, u nas tez było intensywnie i rano i wieczorem:)I sie udało za pierwszym razem..ciekawe jak teraz będzie jak już zaczniemy sie starać:)Ciesze się, że Cie tu już dziewczyny do pionu ustawiły!!!CHCESZ I DACIE RADĘ!!!

V_jolka80 - ja jak poszłam do lekarza po 2 tygodniach od zabiegu, to po badaniu powiedział, że jeszcze sie nie oczyściło dobrze, i mam przyjść po pierwszej @, i do tego czasu zakazał przytulanek. Więc długo czekaliśmy zważywszy na to że pierwsz @ trwał 15 dni!!!

Koti81 -jak dałaś radę czosnek i rzodkiewki przegryść czekoladą??????????

Pati.b - witaj:)Fajnie że się odezwałaś. Super, że wyniki genetyczne macie dobre!!!Częściej do nas zaglądaj!

scarlet121 - witaj! Trzymaj się!!

Hanka3450 - no mamy nadzieję, że będziesz się odzywać do nas!:)

Sylwia' - kurcze, fajna sprawa, chciałabym tam być..ale pewnie się nie uda.

kasiamaj - co to za smutanie!!!Uśmiechnąć sie proszę!!Przytulam!

kazikz - to mam nadzieję, że wszystkie wyniki będą super i Ty też przyłaczysz się do staraczek:)

ruda-85 - przytulam!

Agnieszka_AJ2811 - witaj!Napisz czasem co u Ciebie!Pozdrawiam

natalineczka555 - czasem nachodzą nas takie własnie mysli, zastanawiamy się co by było, gdyby...przytulam

gosia:) - trzymam kciuki za II kreseczki:)

GosiaLew - biedaku, pewnie się po wczorajszym nie wsyspałaś!Trzymaj sie!

karola322 - to dobrze, że chociaż trochę sie lepiej czujesz!Z dzidzia napewn wszystko OKI, Nie ma innej opcji!!!!

just - to ja nadal trzymam kciuki!!!

kaska0201 - powodzenia na egzaminie!!!Trzymam kciuki:)

Ola81 - fajnie, że się odezwałaś!!!Bardzo mądre słowa napisałaś!Podpisuję się pod nimi!Proszę się cieszyć ze staranek, a zafasokowane z dzidzi pod serduszkiem!!!

agnieszka0240 - to Cie dopadło choróbsko jakieś:(Ale nie daj się!!!na pewno dasz radę!!Razem sobie dacie! Uciekaj do łóżeczka się kurować!

iza30 - super że z dzidzią wszystko dobrze!Pisz częściej bo sama widzisz, że dziewczyny świrujątu czasami!!!A właśnie Wy zafasolkowane, dajecie nam wszystkim nadzieję!

Mama Sówka:) - ale super wiadomość:)Też bym się ze szczęścia popłakała!!!SUPER!:)

Kinguś - Karola ma rację, to pierwsze objawy:)Już się zdjęć maleńkiej nie mogę doczekać:)

Agatka - to mam nadzieję, że te problemy z netem to tylko chwilowe!I szybko do nas wrócisz!

As - a co u Ciebie????????Dawno sie nie odzywałaś?

Nawet mi sie udało posta skończyć:)I mała jeszcze śpi!!!

Miłego dnia!

Hej Dziewczynki

Jestem po wizycie u ginka.
Na usg wyszedł mi 7 tydzień. Widziałam bijące serduszko i popłakałam się jak małolata ( oczywiście ze szczęścia). Następną wizytę mam za 6 tygodni. Będą to najgorsze i najdłuższe tygodnie w moim życiu , bo mimo wszystko bardzo się boję.

Aga34 bijące serduszko cudowna rzecz i jaka wzruszająca.

Agniesia odezwałam się bo czytam Wasze posty i rozumiem że można mieć doła i sie załamywać . Ale nie prawie codziennie. Dziewczynki muszą wyluzować bo oszaleją.

Hej Dziewczynki

Jestem po wizycie u ginka.
Na usg wyszedł mi 7 tydzień. Widziałam bijące serduszko i popłakałam się jak małolata ( oczywiście ze szczęścia). Następną wizytę mam za 6 tygodni. Będą to najgorsze i najdłuższe tygodnie w moim życiu , bo mimo wszystko bardzo się boję.

suuuuper, to dawaj tu teraz kochana suwaczek!!!!!!:-)

no widzę że już jest!!!!

mamy nastepna fasolinke...ja tez chcę!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry