Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aga - a teraz opowidaj, co Ci powiedział ginek? jakieś specjalne zalecenia, jakies leki? to ten sam lekarz czy zmieniłaś?

AGA34 wiedziałam i bardzo się ciesze że wszystko w porządku no i to serduszko
to teraz trzymajcie kciuki za mnie kochane
odezwę się pewnie dopiero wieczorem ale na pewno zajrze pochwalić się lub pożalić choć wolałabym tą pierwszą opcje
buziaczki królewny

siła autosugestii, może to zadziała skoro cebula, czosnek i inne smrodki nie działają. 
Ten sam lekarz który robił mi zabieg.Jakiś jasnowidz, bo gdy wychodziłam ze szpitala to powiedział mi że jeszcze przed zimą przyjdę do niego w ciąży.
Zalecił mi tylko duphaston i kwas foliowy, powiedział że nie ma żadnedo zagrożenia, wszystko rozwija się ładnie i " książkowo". Ale te 6 tygodni przerwy w wizytach mnie wykończą nerwowo![]()
Oby Twoje przeczucia były proroczedziewczynki coś czuję, że w przyszłym roku będzie wysyp na porodówkach bb dzieciaczków ;-)
;-)