• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja tak bardzo chce już fasolkę!!!!
Trzymajcie mocno kciuki, żeby się w tym cyklu udało, proszę!

Uda się. Jak pisałam wcześniej ja sprawdzałam dni płodne na stronie internetowej na kalendarzu dni płodnych.
I z wyliczeń mi wyszło że zaszłam w ciążę 9 września czyli w najbardziej płodny dzień cyklu.

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki.

reklama
kiedy ty masz tą wizytę? 12?
To leż do tego czasu, nic nie rób, a może zadzwonisz do ginki.....?
Trzymaj się kochana....musi być dobrze...."nie ma innej opcji"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
karolcia tak 12 czyli w poniedziałek. Leże plackiem tylko denerwuje mnie to bo ja leże w domu nic nie robię a dalej mam już był spokój przez 5dni i teraz na nowo ale te są jakieś inne niż były.niunia ale co ona mi powie przez telefon jest na urlopie i nie odbierze w sobotę wraca więc wtedy zadzwonie jak jeszcze będą.
A odnośnie tych kalendarzyków to one naprawdę działają ja tez się nimi kierowałam mi pękł pęcherzyk w 12 dc i jest dzidzia:-):-).
KAROLCIA UDA SIĘ NA PEWNO TRZYMAMY KCIUKI:-):-)

Ja tak bardzo chce już fasolkę!!!!
Trzymam kciuki!!!!!
Karolcia, mam radę dla Ciebie innych dziewczyn starających się o dzidzię.
Nie myślcie o tym, ja zaszłam w ciążę jak przestałam o tym myśleć.
Też jestem mamą która poroniła, a później doczekać się kolejnej ciąży nie mogłam. W końcu sobie odpuściłam i 2 miesiące puźniej się dowiedziałam że będę mamą, dałam sobie tak na luz, że nawet nie zauważyłam, że okres mi się spóźnia:happy: Dowiedziałam się o fasolce pod koniec 2 miesiąca. Teraz mam prawie 2 letnią córcie, która jest naszym oczkiem w głowie.

Oj, gwiazdki!
Myślałam że jestem mocniejsza psychicznie, ale dziś jak byłam odebrać wyniki histo. (wszystko ok, co jest regułą) w szpitalu poryczałam się, bo ci sami lekarze, oddział, wszystko wróciło...
Na pewno to nie jest JESZCZE! czas dla mnie dla nowej fasolki, ale jak czytam Wasze posty z ogromną nadzieją czekam wiosny, kiedy dla nas zaświeci sie zielone światełko na staranka.
Za was wszystkie trzymam kciuki, do przodu dziewczyny!

Bylam po wyniki krwi...No i mam anemie...Zaraz o tym poczytam bo nawet nie wiem nic o tej dolegliwosci...Czy to jest grozne dla dziecka?Mam brac zelazo,jod i antybiotyki...
Niedlugo to zamiast sniadania na talerzyku bede miala full lekow...

Kinguś - sądząc po objawach to cos mi sie wydaje, że jutro się urodzicie!!!
Brzuch i plecki to pierwsze objawy zbliżającego sie porodu!!!!!
Byłoby super;-)

A u Ciebie pewnie dzidziuś powoli powoli zbiera się do wyjścia :-) :tak:
Ale chyba nie może tego wyjścia znaleźć:-D

Torba spakowana?!
Bo coś czuję,
ze jeszcze w tym tygodniu będziesz słyszała pierwszy płacz dzidzi
Prawie spakowana ;-);-)

Kinguś - Karola ma rację, to pierwsze objawy:)Już się zdjęć maleńkiej nie mogę doczekać:)
Kochane jesteście, że tak w nas wierzycie :-):-)
Na usg wyszedł mi 7 tydzień. Widziałam bijące serduszko i popłakałam się jak małolata ( oczywiście ze szczęścia). Następną wizytę mam za 6 tygodni. Będą to najgorsze i najdłuższe tygodnie w moim życiu , bo mimo wszystko bardzo się boję.
Super:-):-):-)będzie dobrze:tak::tak:

Kinguś - nie wygłupiaj się, oddawaj szyjkę potrzebującej i sio do szpitala :-p:-p:-p
tak po cichu bardzo proszę o kciuki o 19.00 :zawstydzona/y:
Wyślę Ci kurierem ;-)
Kciuki zaciśnięte :tak::tak:

A Kinia to już całkiem na wylocie ;-)
Ale jak mi się teraz czas dłuży ;-);-)

A JA MAM CAŁY CZAS TE PIEPSZONE UPŁAWY I JEST ICH CORAZ WIĘCEJ SZLAK MNIE ZARAZ TRAFI:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Trzymaj się. Przepraszam za pytanie ale jakiego koloru są?

Trzymam trzymam, dobrze że mam ich dużo :-D

Mam brac zelazo,jod i antybiotyki...
Ja też miałam hemoglobinę poniżej normy dopiero teraz doszła do normy.
Moja ginka przepisała mi dodatkowo kwas foliowy bo mówiła, że bierze udział przy tworzeniu krwi i brałam jeszcze tardyferon(żelazo). Po żelazie mogą wystąpić zaparcia- trzeba pić dużo wody i jest ok.

A ja kochane zaraz zmykam po pracy do domku , najpierw do mamy na obiadek - po wcześniejszym ustaleniu menu :))). Jutro robie sobie wolne , o wieczorem przyjeżdża moja "teściowa" ( w cudzysłowie , bo nie mamy z moim P ślubu). Wszystko byłoby ok gdyby przyjechała z wizytą a nie z wizytacją . Poza tym jest to jedyna osoba która jest niezadowolona z mojej ciążyi która wprost mi powiedziała że dobrze się stało że poroniłam.Głupie babsko, przeżywa drugą młodość bo mąż odszedł, dzieci dorosłe w domu na swoje wyszły, wiec czuje się młodo i nie chce zostać babcią. Chociaż zdaje sobie sprawę że tylko my możemy dać jej wnuka bo jej starszy syn nie może mieć dzieci.

A co do wczorajszej wizyty u gina: chciałam troszke naciągnąć prawo, ipójść na zwolnienie i poleżeć troszkę w domku do góry d.....ą ale lekarz stwierdził że jestem w"dobrym " stanie i nie widzi takiej potrzeby.

No to się wyżaliłam. Pewnie wpadnę do Was kochane dopiero w poniedziałek. W domku wprowadziłam całkowity zakaz używania komputera i netu :)).
Całuję Was wszystkie

Witajcie kochane
Gratuluję nowych fasolek.:tak::-):-)
Nil zdrowieje,z sąsiadem jestem na bakier.
Kuba daje czadu,Klaudia na wycieczce a ja biorę się za pracę z historii:-D:-D:-D:-D:-D
Pozdrawiam

Ja też miałam hemoglobinę poniżej normy dopiero teraz doszła do normy.
Moja ginka przepisała mi dodatkowo kwas foliowy bo mówiła, że bierze udział przy tworzeniu krwi i brałam jeszcze tardyferon(żelazo). Po żelazie mogą wystąpić zaparcia- trzeba pić dużo wody i jest ok.[/QUOTE]
konguś ma taki ciemny brudny to na pewno nie krew tak jak było podczas tego krwiaka ale jest razem ze śluzem taki brudny i rzadki i nie fajnie pachnie:-( bo ze strachu powąchałam. a cio? też tak może miałaś ja byłam 2 tygodnie temu na wizycie to bylam badana miałam robione usg i wszystko było dobrze ginka powiedziała że albo oczyszcza mi się szyjka po tym krwiaku albo jak macica się rozciąga to może tak być bo jestem chuda jak patyk. zrobiłam dzisiaj badanie moczu może coś wyjdzie jutro wyniki ja od ostatniej wizyty biorę zstrzyki i już nie było upławów koło tygodnia a od wczoraj wróciły:-(:-(. w poniedzialek wizyta zobaczymy co powie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry