• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jagna, wielkie dzięki, że podzieliłaś się z nami Twoją historią "ku pokrzepieniu serc", daje nam to duuuuuuuużo nadziei na przyszłość :tak:

Pardoes, przytulam ... Spokojnie, powoli powoli i z upływem czasu będzie bliżej wiosny i zeilonego światełka :tak:

Aga0240, jak lekarz powie, ze tak trzeba to będziesz i pigułkowe śniadanko wcinałą, dla dzidzi wszystko ;-) poszukaj może co warto w diecie zmodyfikować, żeby to żelazo trochę podciągnąć

Kinguś, to szepnij może do brzuszka, że jak stanie na głowie to akurat będzie wyjście ;-)

Aga34, nie dawaj się, w końcu będziecie na Twoim terenie ;-), a wogóle co to za traktowanie ciężarnej :eek: Niech ona się cieszy swoją odzyskaną wolnością, a Wam zostawi cieszenie się ciążą i maleństwem :-);-)

As, dobrze, że się odezwałaś. Weny życzę przy pisaniu pracki z historii, bo ja NIECIERPIĘ pisać :-p

Karola, skoro jakieś niemiłe zapachy to moze jakaś bakteria się zakradła :confused: A może tak jak ginka mówiła macica się ozciąga. Spokojnie, ginka na pewno coś zaradzi :tak:

reklama
hej królewny
no sie pożalę - NIEZDAŁAM
ale wymeczyl mnie 50 minut po czym stwierdził ze egzamin zakonczony negatywnie najpierw sie popłakałam ale potem się z R smielismy
ide do wanny
jeszcze się odezwę

Karola trzymaj się!! Ja wierzę, że jest wszystko dobrze!!
Karolcia Ty to masz skoki nastroju, że hej :-D i dobrze, w końcu tak mają prawdziwe kobiety;-) To, że masz obawy, to naturalne, a kciukasy trzymam.
Just no to czekamy do soboty, może to już teraz, a jak nie to przecież są kolejne cykle:tak:
Kasia jak tam prawko?
Aga34 to gratulacje i nic się martwic, tylko cieszyc!!!:laugh2:A teściową olej i tyle O!
Mama |Sówka aż mi się w oku łezka zakręciła :-)
pardoes trzeba czasu żeby dojśc do siebie, nie tylko fizycznie ale i psychicznie
Agnieszka zdrowiej!!!!! A o anemii w ciąży nic niestety nie wiem. Wiem tylko, że trzeba jeśc wątróbkę i szpinak:tak:
Kinguś to może Ty się już spakuj porządnie, bo potem w zamieszaniu możesz nie zabrac wszystkiego :sorry: Mam nadzieję, że już do pon maleńka będzie z Tobą!
Koti zdrowiej!!!

Jak to miło zobaczyc stare nicki :-D:-D

A do WSZYSTKICH mniej paniki i czytania głupot, tylko więcej rozwagi i przede wszystkim radości ze staranek i tego, że fasolki w brzuszkach!!!!!:tak::tak:

Wiecie, tak się nawet zasanawiałm czy nie napisac do DD tvn maila, a propos Dnia Dziecka Utraconego, żeby się tym zajęli jakoś w swoim programie, ale pewnie odpowiednie instytucje i stoważyszenia już to zrobiły. No i zasatnawiam się czy nie zorganizowac czegoś takiego w Toruniu za rok, ale to jeszcze bardzo odległa przszłośc...

A co do koncertu to mi i właścicielce lokalu śniło się, że będzie niewypałem, może to dobry omen:-p

Kasia, a ten niedobry pan egzaminator powiedział Ci chociaż czemu Ci nie zaliczył tego egzaminu, czy NIE BO NIE? :wściekła/y: pewnie coś wymyślił, tak jak mojej koleżance, że za bliko jakiegoś samochodu przejechała, czyli argument nie do udowodnienia, że nie ma racji, bo przecież egzaminator zawsze ma rację :eek:
Ale macie racje, nie ma co się dawać, lepiej potraktować to z humorem, następnym razem zdobędziesz ten kawałek plastiku :tak:

Ruda, koncert na pewno się uda :-) a sny po prostu pokazują, że się tym mocno przejęłaś i zaangażowałaś w sprawę ;-)

JUST tak 6 razy zgasł mi samochód tzn. za szóstym razem udało mi sie go uruchomić bo się zorientowałam że jestem na 2 a nie na 1 no i za wolno jechałam
a taki był mily na poczatku ale coż
23 kolejna próba

Cześć dziewczyny
Odebrałam już część wyników. Narazie wszystko w porządku.Mam podwyższone granulocyty a pan dr internista powiedział ze wskazują na jakąs infekcję .Pytał czy nie ma gorączki ale narazie nie mam. Więc kazał powtorzyć morfologię i zrobić OB za 1-2 tygodnie i wtedy przyjść. Pozostałe wyniki mam do odebrania za 2 tygodnie wiec dalej czekam.

Aga gratuluję :-)
Just trzymam kciukasy żeby kreska byla grubsza.
Kasiu pewnie nie ma co się martwic. W końcu na pewno się uda i już nie długo będziesz śmigać autkiem

Gorąco was pozdrawiam wszystkie

hej hej,

wróciłam od gina.Kinguś przesyłka dotarła błyskawicznie :-) moja szyjka wydłuzyła się do 4 cm :-):-)

dzidziol słodko spał, został szybciutko zmierzony .

ale jestem szczesliwa

buziaki

reklama
hej hej,

wróciłam od gina.Kinguś przesyłka dotarła błyskawicznie :-) moja szyjka wydłuzyła się do 4 cm :-):-)

dzidziol słodko spał, został szybciutko zmierzony .

ale jestem szczesliwa

buziaki
koti to ekstra że wszystko jest dobrze:-):-) ja czekam do poniedziałku i musi być dobrze nie ma innej opcji:-):-)
kasiu główka do góry następnym razem się uda na pewno:-):-)
buziaczki kochane kolorowych snów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry