• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasia, powiedz Werci, że e-ciocia z BB też bałaby się wejść do kościoła jakby tam tak dudniło-bębniło ;-)
trochę komuś wyobraźni zabrakło z tymi bębnami, wiadomo że dzieciaki różne są, a w tym wieku to wyobraźnia duuuuuuża ;-)

reklama
Witam,
ja mam dziś drugą zmianę. Jutro z rana wyjeżdżamy. Jeszcze muszę się przygotować dziś. Wróce prawie w nocy z pracy. Na 7.30 fryzjera itd, itd. Jeszcze jutro pewnie @ dostanę, jak nie trzeba to się spóźnia albo wcześniej przychodzi a jak nie to punktualna jest. :wściekła/y: Przez to napięcie przedmiesiączkowe jakaś jeszcze taka skołowana jestem.
I nawet nie mam czasu posiedzieć przed kompem.
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco, buziaki.

JUST to po prostu porażka nawet nie mogłam jej przyprowadzić do kościoła tylko do szkoły bo musiała iść w tym całym gronie no i oczywiście na galowo a zimno jak diabli

JUST to po prostu porażka nawet nie mogłam jej przyprowadzić do kościoła tylko do szkoły bo musiała iść w tym całym gronie no i oczywiście na galowo a zimno jak diabli
Tak to się kończy jak ktoś ma wielką wizję, tylko nie patrzy jak ta wizja do rzeczywistości przystaje :sorry:
Ale macie już to z głowy, a teraz na jutrzejsze święto się szykujcie :-)

Dziewczyny ja tylko na chwilę -nie zdążę nadrobić ale chcę się pożegnać na weekend.
W środę dowiedzieliśmy się ze S będzie chrzestnym i oczywiście -kogo to że mamy 400 km do zrobienia, prezent trzeba szykować (a może inne plany finansowe były), no i ciocia Agata musi się na bóstwo zrobić bo jak miotła nie pojedzie.
Pazury zrobiłam wczoraj a dziś byłam u fryzjera i uwaga -NIE JESTEM JUŻ BLONDYNKOM:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: uwielbiam tego chłopaka dlatego go nie zamordowałam -poza tym to On zrobił ze mnie 9 lat temu blondi więc muszę mu wierzyć że teraz też wie co robi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no nie mogę się przyzwyczaić:confused2: więc o mnie ze zdjęć ślubnych zapomnijcie -nową "ja" pokażę w poniedziałek -dodacie mi może otuchy:-p teraz lecę pranie rozwiesić i w domu pozgarniać Żeby w niedzielę jak wrócimy było czysto:tak: Już za Wami tęsknię:-(

Fluidki na weekend -uniwersalne -płeć wg życzenia
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------

Agatko, na pewno ślicznie wyglądasz :-) a za parę dni przyzwyczaisz się do nowego kolorku i już wogóle będzie git :tak:
spokojnej podróży :-)

mam nadzieję, że do poniedziałku u mnie będzie wiadomo o co chodzi?? ;-), bo póki co dalej nic nie wiadomo:eek:

reklama
cześć dziewczyny

Gosiu w lubuskie? może niedaleko mnie?

Kobietki bawcie sie świetnie, wesela, chrzciny czyli wszystko tak jak ma być....

u mnie bez zmian więc poczytuję i trzymam za wszystkie z was kciuki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry