• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie kochane ja po śniadanku i zaraz musze iść po wyniki to mi pomożecie je odczytać bo ja pewnie nie za bardzo będę wiedziała co i jak dzisiaj miałam kolejny koszmar że moja mama zmarła obudziłam się taka spocona ale mi ulżyło jak się obudziłam a że sny się sprawdzają odwrotnie to moja mamusia będzie bardzo długo żyła:-):-):-)
a ja kochane z utęsknieniem czekam na poniedziałek i wizytę u ginki musi być wszystko dobrze mężuś już się naszykował że ze mną wchodzi więc tym razem musi byc dobrze nie tak jak przy tamtej ciąży. Wszystko będzie dobrze i już:-):-):-)

Ha, ha, ha...a ja mam zgage i mnie bolą piersi....:-) , ale mam swiadomośc, że to raczej moja wyobraźnia, bo to by był dopiero tydzień.....coś mi sie wydaje, że to będzie ciekawy mesiąc....

ale Kasieńko....mam ogromna nadzieje, że u Ciebie te objawy zaowocują pieknymi II .....:tak:

Witam dawno nie widziane bb-wiczki i pozdrawiam.
Co do wątku kiedy zacząć przytulanki po poronieniu to mi lekarz kazał odczekać 6 tygodni, żeby nie wdała się infekcja.
Karola to dawaj wyniki będziemy rozkminiać.
Ja ostanio diagnozowałam wyniki rezonansu mego taty i jestem pełna obaw piszą o zmianach hiper i hipo intensywnych i dane z googli mówią, że są to zmiany wskazujące na komórki nowotworowe, ale lekarzem nie jestem więc narazie się staram nie przejmowac.
Kasia nie przejmuj się egzaminem ja zdałam za 8 razem najważniejsze to chcieć:tak:.Ja wybrałam złą szkołe ogólnie byłam u 3 różnych loków i dopiero trzeci instruktor w ciągu uwaga 3 godzin nauczył mnie tak śmigać, że zdałam od razu szkoda tylko, że to był już 8 raz:sorry:.
Aga to super, że z dzidzią wszystko dobrze, ciesz się kochana ehh kiedy ja wam się pochwale, że już bije serduszko, na szczęście mam już w środe gastroskopie więc machina ruszy:tak:, no i szykuje się, na rzucenie palenia mam już zapas słonecznika do dłubania i narazie paczke mam na dwa dni i staram się zmniejszać mój dzisiejszy wynik od 9 rano to 3 papierosy.W listopadzie koniec z fajami musze dać rade dla maluszka wszystko.
Musiałam odwiedzić mojego gina, mój mąż przyjmował antybiotyki i mamy oboje malutką infekcje , tym razem poszłam do gina na nfz bo zawsze do niego chodziłam prywatnie i jestem tak częstym gościem, że nawet nie musiałam się przedstawiać, choć karty w tej przychodni nie miałam wcześniej:tak:, ogólnie mój gin to spoko ziom:cool2: można się z nim nagadać i wypytać o wszystko, a ja zawsze musze wszystko wiedzieć.
Nie zdążyłam wszystkiego nadrobić, dlatego pozdrawiam was wszystkie i bez dołków laski.
Ola fajnie, że jesteś z nami znowu.
Karolcia jeśli chodzi ostaranka, to nie myśl o tym w sensie robienia fasolki tylko w sensie przyjemności, trzeba w końcu się nacieszyć tak przyjemną "pracą" :tak:, czytałam, że ważne jest aby szczytować wtedy mięśnie ułatwiają małej armii dotarcie do celu;-).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolcia-Tobie też tego życzę-jednak ja się nie nastawiam...cycki to mnie często bolą...przed @ ale z tym brzuchem ...???to nie wiem???moim zdaniem za szybko jak na @ -ale wszystko być może............

reklama
mocz badanie ogólne
przejrzystość - lekko mętna
barwa - jasno żółta
cukier - nieobecne
bilirubina - nieobecne
ciała ketonowe- nieobecne
ciężar właściwy- 1.030
erytrocyty- ślad
ph - 5.0
białko - nieobecne
urobilinogen - 0.2 eu/dl
bakterie - obecne
leukocyty - ślad
osad moczu
nabłonki płaskie - pojedyncze w pw
śluz - dość liczne pasma w pw
krwinki białe -2-4 w pw
krwinki czerwone - 1-2 w pw świeże
składniki mineralne - pojedyncze szczawiany wapnia w pw
inne - nieliczne bakterie w pw

dziewczynki ja tylko z tego rozumiem że mam bakterie ale czy one są groźne czy nie to nie wiem. Ale wiem że chyba przez to mam teraz te upławy bo mają nie ładny zapach. Pomózcie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry