• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak Koti dobrze gada dajcie jej soczku.;-)
Przy okazji Koti gratuluje, że z dzidzią oki bo chyba pisałaś coś o badanku, kuruj się kochana, ja pijam mleko z czosnkiem i miodkiem dwa dni piłam jak moj M był chory i stan podgorączkowy mi ustąpił do tego witaminka c i multiwitamina musująca.

reklama
karola a moze podpytaj gina o wymaz z pochwy ?
koti podejrzewam że ona mi w poniedziałek zrobi bo przez tydzień miałam spokój po zastrzykach i są na nowo.krwi tez nie mam za dobrej ale to chyba mniejszy problem i hormon tarczycy jest w normie norma jest do 4.000 a ja mam 3,140 więc chyba nie najgożej bo przed ciążą tez miałam problemy z tarczycą.

karola a moze podpytaj gina o wymaz z pochwy ?

Aaa i ja złapałam coś w szpitalu. Grzybice chyba. Dostalam globulki i jest ok. ;-) . Nie martw się kochana na pewno wszystko jest dobrze.
niunia ja już brałam globulki i mi nie pomogły , zastrzyki tylko zastzrymały na jakiś czas ale nie na długo a tyłek mam tak siny i bolący od zastrzyków żw masakra nie wiem jak te kobitki dają te zastzryki gdyby nie domięśniowo trzeba je brać to bym sama sobie dawała.

moj ginek sie zdenerwowal wczoraj na moje przeziebienie. przepisal mi antybiotyk bo moj kaszel mu sie bardzo nie podoba. jak do niedzieli nie przejdzie to mam mala dawke brac. mam nadzieje, ze do niedzieli bedzie po wszystkim.

ja tarczyce mam 2,6

a bierzesz jakies witaminy ?

a co tam z krwią ci napisali ekipa pseudo lekarek z bb zaraz to rozkmini:tak:.Karolcia musisz założyć ciepłe parchamki i najlepiej rajstopy golfem, żeby było ciepło.To tak dla rozładowania napięcia , ogólnie wszędzie mamy bakterie człowiek bez bakterii jak żołnierz bez karabinu, nie ma się czego bać, powtarzam jeszcze raz
Wszystko będzie dobrze bo musi być, no.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a co tam z krwią ci napisali ekipa pseudo lekarek z bb zaraz to rozkmini:tak:.Karolcia musisz założyć ciepłe parchamki i najlepiej rajstopy golfem, żeby było ciepło.To tak dla rozładowania napięcia , ogólnie wszędzie mamy bakterie człowiek bez bakterii jak żołnierz bez karabinu, nie ma się czego bać, powtarzam jeszcze raz
Wszystko będzie dobrze bo musi być, no.
KOBIETKA JA WIEM TYLKO DWA TYGODNIE TEMU WCHŁONĄŁ MI SIĘ KRWIAK I PRZY NIM MIAŁAM PRAWIE 3 TYGODNIE UPŁAWÓW MINĘŁO PARE DNI I NA NOWO SIĘ ZACZYNA A JA NAPRAWDĘ ZACZYNAM MIEĆ DOŚĆ BO CHCIAŁA BYM SIĘ NIE MARTWIĆ TYLKO CIESZYĆ TYM MALEŃSTWEM A JA SIĘ MARTWIE.ALE JAK TU SIĘ NIE MARTWIĆ JAK CO CHWILĘ JEST COŚ:wściekła/y::wściekła/y: ZARAZ NAPISZE WYNIKI KRWI

Zapewne każda z nas będzie sie martwić, ja napewno też będe przeżywać każdą nierawidłowość, tak jak ty albo nawet gorzej, chcę cię tylko pocieszyc słoneczko żebyś nam się nie smutała, czasami od tych zastrzyków też można się nabawić infekcji jestem pewna,że dostaniesz jakieś czopki i będzie dobrze, pozatym nie jesteśmy lekarzami więc nie ma co gdybać i się nakręcać ginka ci napewni wszystko wytłumaczy i jestem pewna, że będzie dobrze.:tak:

reklama
krwinki białe -8,1 tys/mm ^3
krwinki czerwone - 3,79 m ln/mm^3
hemoglobina - 11,9 g/dl
hematokryt - 34,4 %
płytki krwi - 228,0 tys/mm^3
pct - 0,246 %
mcv - 91.0 qm^3
mch - 31,3 pg
mchc - 34,5g/dl
rdw - 11,7 %
mpv - 10,8qm^3