• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

juz wyciagam marwita pomaranczowego :-)

Karola bedzie dobrze ;-) juz 13 tydzien Ci leci :-):-)

Kingus to ile metrow ma Twoja szyjka :-D ?ze dla mnie straczylo a Tobie nie ubyło :-)

reklama
juz wyciagam marwita pomaranczowego :-)

karola bedzie dobrze ;-) juz 13 tydzien ci leci :-):-)

kingus to ile metrow ma twoja szyjka :-d ?ze dla mnie straczylo a tobie nie ubyło :-)
koti skarbie musi być:-):-) a u cibie cio tam w brzuszku siedzi???
kinguś nasza musi się w końcu rozpakować bo mamusia z tatusiem czeka cala rodzina i cioteczki z bb:-):-):-)

Karola wyniki moczu na moje oko nie są złe, a bakterie faktycznie często występują u kobiet w ciąży prawie u 60%, ale tak czy siak myślę, ze nie masz się póki co czym zamartwiać, z resztą zobaczysz co ci lekarz powie. A tak na marginesie to najlepiej do badań pobierać poranny mocz ze środkowego strumienia, najbardziej miarodajne wyniki

Kinguś,
jak ty się trzymasz z tym prawie 40 tygodniowym brzuszkiem :) Pewnie już nie możesz się doczekać kiedy zobaczysz swoje dzieciątko, dlatego trzymam kciuki żeby to nastąpiło jak najszybciej. Szyjko skracaj się !! :)

Koti, cieżaróweczko a jak ty się czujesz??

Karolcia81
trzymam kciuki za twoje staranka
Just skoro @ nadal nie ma to trzymam kciuki jeszcze bardziej. Pięknie by było jakby wszystkim starającym się udało, ale by było suwaczków :)

kurcze to takie fajne i niesamowite, że z takich maleńkich komórek robi się część kobiety i mężczyzny to takie wzruszające, ja na usg napewno też będę beczeć ze szczęścia jak mi lekarz powie, że wszystko dobrze.

kurcze to takie fajne i niesamowite, że z takich maleńkich komórek robi się część kobiety i mężczyzny to takie wzruszające, ja na usg napewno też będę beczeć ze szczęścia jak mi lekarz powie, że wszystko dobrze.
kobietka masz racje jak ja widziałam teraz dzidziusia jak spał był taki skulony i sobie luluał:-):-)
ilonka nie wiedziałam że najlepszy jest taki mocz ze środka teraz już będę wiedziała dziękuję:-):-).

u mnie do końca nie wiadomo. lekarz w szpitalu twierdził, że chyba dziewczynka. mój gin stwierdził, że za wczesnie dla niego.będe musiala czekac do 22 tygodnia do usg połówkowego :-)

ja czuje sie lepiej. dzis maz mnie na spacerek wyprowadzi :-) niestety nie moge sama, bo ciagle mam jakies zaburzenia rownowagi na duzych przestrzeniach :eek: jak nie mam scian po bokach to ide jak pijana :sorry:

u mnie do końca nie wiadomo. Lekarz w szpitalu twierdził, że chyba dziewczynka. Mój gin stwierdził, że za wczesnie dla niego.będe musiala czekac do 22 tygodnia do usg połówkowego :-)

ja czuje sie lepiej. Dzis maz mnie na spacerek wyprowadzi :-) niestety nie moge sama, bo ciagle mam jakies zaburzenia rownowagi na duzych przestrzeniach :eek: Jak nie mam scian po bokach to ide jak pijana :sorry:
koti to normalne jak cały czas jesteś w domu ja też jak wychodzę na chwilę na dwór to mam zawroty głowy ale ja tez siedzę w domu już 3miesiące a 2 przeleżałam i wstawałam tylko do kibelka.więc jesteśmy troszkę niedotlenione.

tylko, ze ja nadal mam cos nie tak z tym błędnikiem. jak odwracam głowę w lewą stronę to mi obraz dosłownie ucieka, w prawa stronę jest ok, tracę też równowagę na schodach, gdy patrze w dół :sorry:.

a niedotlenienie to druga sprawa ...

tylko, ze ja nadal mam cos nie tak z tym błędnikiem. Jak odwracam głowę w lewą stronę to mi obraz dosłownie ucieka, w prawa stronę jest ok, tracę też równowagę na schodach, gdy patrze w dół :sorry:.

A niedotlenienie to druga sprawa ...
a to czemu tak skarbeczku masz??? To nie dobrze mi bardzo często nawet w domu kołuje się w głowie i to tez nie jest przyjemne no ale cóż takie chyba są uroki ciąży.

reklama
no właśnie nie wiadomo czemu tak mam. przez to miałam te wymioty , przez które wylądowałam w szpitalu.

mój ginekolog podejrzewa, że może miałam jakiś duży skok hormownów i dlatego tak się porobiło . Laryngolog w szpitalu stwierdził, że rzadko się to zdarza w ciąży, ale zdarza i pewnie padło na mnie. Neurolog twierdzil, ze moze to miec tez jakis zwiazek z migrena, ale teraz zadnych badan mi zrobic nie moga.

ja miałam takie zawroty, że głową nie mogłam ruszyć bo od razu wymiotowałam. dostalam kroplowy, jakies rozne leki przeciw wymiotne, ale zawroty do konca nie ustapily do tej pory.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry