Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
koti skarbie musi być:-):-) a u cibie cio tam w brzuszku siedzi???juz wyciagam marwita pomaranczowego :-)
karola bedzie dobrze ;-) juz 13 tydzien ci leci :-):-)
kingus to ile metrow ma twoja szyjka :-d ?ze dla mnie straczylo a tobie nie ubyło :-)
kobietka masz racje jak ja widziałam teraz dzidziusia jak spał był taki skulony i sobie luluał:-):-)kurcze to takie fajne i niesamowite, że z takich maleńkich komórek robi się część kobiety i mężczyzny to takie wzruszające, ja na usg napewno też będę beczeć ze szczęścia jak mi lekarz powie, że wszystko dobrze.
jak nie mam scian po bokach to ide jak pijana 
koti to normalne jak cały czas jesteś w domu ja też jak wychodzę na chwilę na dwór to mam zawroty głowy ale ja tez siedzę w domu już 3miesiące a 2 przeleżałam i wstawałam tylko do kibelka.więc jesteśmy troszkę niedotlenione.u mnie do końca nie wiadomo. Lekarz w szpitalu twierdził, że chyba dziewczynka. Mój gin stwierdził, że za wczesnie dla niego.będe musiala czekac do 22 tygodnia do usg połówkowego :-)
ja czuje sie lepiej. Dzis maz mnie na spacerek wyprowadzi :-) niestety nie moge sama, bo ciagle mam jakies zaburzenia rownowagi na duzych przestrzeniachJak nie mam scian po bokach to ide jak pijana
![]()
a to czemu tak skarbeczku masz??? To nie dobrze mi bardzo często nawet w domu kołuje się w głowie i to tez nie jest przyjemne no ale cóż takie chyba są uroki ciąży.tylko, ze ja nadal mam cos nie tak z tym błędnikiem. Jak odwracam głowę w lewą stronę to mi obraz dosłownie ucieka, w prawa stronę jest ok, tracę też równowagę na schodach, gdy patrze w dół.
A niedotlenienie to druga sprawa ...