Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
gratulacje, poglaskaj ode mnie maluszka, superaśne wiadomosci![]()
MamoSóweczko bardzo się cieszę że Sóweczka daje juz takie mocne znaki. Tylko żeby jej to nie zostało i tatusia nie kopała ;-) Jak TY się czujesz??? Bo Twoich postów prawie wcale nie widzę

cześć skarbeczku:-):-) to ekstra że sóweczka daje już takie mocne kopniaki a dla męża to było super przeżycie którego pewnie nie zapomni do końca życia:-):-) wszystko dobrze u was?????
Mamo Sowko super wiadomosci i nic dziwnego,ze Tatus byl wniebowziety![]()

Sówko, to super, że już tak porządnie dzidziuś kopie :-)

Gratuluję mama Sówka

Mama Sówka- ale super wiadomość
Też bym się ze szczęścia popłakała!!!SUPER!
![]()
Mamo sówko gratuluję Wam kopniaka :-):-)

Ja tak bardzo chce już fasolkę!!!!Trzymajcie mocno kciuki, żeby się w tym cyklu udało, proszę!

Mama |Sówka aż mi się w oku łezka zakręciła :-)

:-)Dziewczyny..Co wy na to?
Czasami odezwać się trzebaNo, nareszcie sie odezwałaś!!!
Martwiłyśmy się co u Ciebie?
A jak z teściem?
:-)

Wszystkie wyniki będą dobre.Cześć dziewczyny
Odebrałam już część wyników. Narazie wszystko w porządku.Mam podwyższone granulocyty a pan dr internista powiedział ze wskazują na jakąs infekcję .Pytał czy nie ma gorączki ale narazie nie mam. Więc kazał powtorzyć morfologię i zrobić OB za 1-2 tygodnie i wtedy przyjść. Pozostałe wyniki mam do odebrania za 2 tygodnie wiec dalej czekam.
Aga gratuluję :-)
Just trzymam kciukasy żeby kreska byla grubsza.
Kasiu pewnie nie ma co się martwic. W końcu na pewno się uda i już nie długo będziesz śmigać autkiem
Gorąco was pozdrawiam wszystkie
:-):-)
:-)super wieścihej hej,
wróciłam od gina.Kinguś przesyłka dotarła błyskawicznie :-) moja szyjka wydłuzyła się do 4 cm :-):-)
dzidziol słodko spał, został szybciutko zmierzony .
ale jestem szczesliwa
buziaki
słodkieDziewczyny..
Co wy na to?

już się tłumaczę ;-) mam za sobą dwa testy negatywne (tzn. na drugim miałam zwidy pt. cień drugiej kreski ;-)), a @ póki co dalej brak a 32 dc., czyli nie wiadomo o co chodziJust o co chodzi z tą kreską?

Kochana ja jak miałam zwidy i cień drugiej kreski to teraz mam 7 letniego Kubusia.już się tłumaczę ;-) mam za sobą dwa testy negatywne (tzn. na drugim miałam zwidy pt. cień drugiej kreski ;-)), a @ póki co dalej brak a 32 dc., czyli nie wiadomo o co chodzi
miłego wieczorku i ciekawego filmu :-)

Bardzo proszę mnie nie nakręcaćKochana ja jak miałam zwidy i cień drugiej kreski to teraz mam 7 letniego Kubusia.
Czego i Tobie serdecznie życzę.
Test mi wyszedł dopiero za 4 razem zupełnie widoczny.A tak to była bladziutka smużka ,prawie rozmazana
![]()
;-)
Nie dam rady jej nadrobić...