• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
gratulacje, poglaskaj ode mnie maluszka, superaśne wiadomosci :tak::tak::tak:

Pogłaskałam dziękuję:-)

MamoSóweczko bardzo się cieszę że Sóweczka daje juz takie mocne znaki. Tylko żeby jej to nie zostało i tatusia nie kopała ;-) Jak TY się czujesz??? Bo Twoich postów prawie wcale nie widzę

Coraz lepiej się czuję i wszystko jest w porządeczku:-D

cześć skarbeczku:-):-) to ekstra że sóweczka daje już takie mocne kopniaki a dla męża to było super przeżycie którego pewnie nie zapomni do końca życia:-):-) wszystko dobrze u was?????

Jasne, że wszystko dobrze:-)

Mamo Sowko super wiadomosci i nic dziwnego,ze Tatus byl wniebowziety:):):)

Oczywiście, bo jakby mogło być inaczej:-D

Sówko, to super, że już tak porządnie dzidziuś kopie :-)

No szaleje coraz bardziej:-D

Gratuluję mama Sówka

:-):tak::-D

Mama Sówka:) - ale super wiadomość:)Też bym się ze szczęścia popłakała!!!SUPER!:)

No pewnie -> to jest bardzo wzruszające:-)

Mamo sówko gratuluję Wam kopniaka :-):-)

Dziękujemy:-D
Ja tak bardzo chce już fasolkę!!!!Trzymajcie mocno kciuki, żeby się w tym cyklu udało, proszę!

Trzymam ogromnie mocno kciuki:-D

Mama |Sówka aż mi się w oku łezka zakręciła :-)

:-D:tak::-)

Dziewczyny..Co wy na to?

Ale superaśnie słodziutkie:-)

Buziaczki kochane wszystkie serdecznie pozdrawiam:-)

No, nareszcie sie odezwałaś!!!
Martwiłyśmy się co u Ciebie?
A jak z teściem?
Czasami odezwać się trzeba :tak::-)
Teść doszedł do siebie.
Teściowa wyszła ze szpitala w niedzielę i chyba troche za wcześnie.
Zrobił jej się krwiak.Wczoraj został przebity i wyciśnięty,ale nadal przeciekają opatrunki,czyli czysto nie jest :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
W poniedziałek się okaże jak do szpitala na kontrol pojedzie.

Cześć dziewczyny
Odebrałam już część wyników. Narazie wszystko w porządku.Mam podwyższone granulocyty a pan dr internista powiedział ze wskazują na jakąs infekcję .Pytał czy nie ma gorączki ale narazie nie mam. Więc kazał powtorzyć morfologię i zrobić OB za 1-2 tygodnie i wtedy przyjść. Pozostałe wyniki mam do odebrania za 2 tygodnie wiec dalej czekam.

Aga gratuluję :-)
Just trzymam kciukasy żeby kreska byla grubsza.
Kasiu pewnie nie ma co się martwic. W końcu na pewno się uda i już nie długo będziesz śmigać autkiem

Gorąco was pozdrawiam wszystkie
Wszystkie wyniki będą dobre.:tak::-):-)
Just o co chodzi z tą kreską?
Mam zaległości ,więc wytłumacz się proszę ;-):tak::-)

hej hej,

wróciłam od gina.Kinguś przesyłka dotarła błyskawicznie :-) moja szyjka wydłuzyła się do 4 cm :-):-)

dzidziol słodko spał, został szybciutko zmierzony .

ale jestem szczesliwa

buziaki
super wieści

Dziewczyny..
Co wy na to?
słodkie
Witam się i uciekam.
Mąż mi obiecał wyjście do kina ,więc jakoś trzeba wyglądać.
Idę do wanny i trochę się potem podszykować na powrót męża.
Miłego wieczoru życzę.:-D:-D

już się tłumaczę ;-) mam za sobą dwa testy negatywne (tzn. na drugim miałam zwidy pt. cień drugiej kreski ;-)), a @ póki co dalej brak a 32 dc., czyli nie wiadomo o co chodzi :szok:

miłego wieczorku i ciekawego filmu :-)
Kochana ja jak miałam zwidy i cień drugiej kreski to teraz mam 7 letniego Kubusia.
Czego i Tobie serdecznie życzę.
Test mi wyszedł dopiero za 4 razem zupełnie widoczny.A tak to była bladziutka smużka ,prawie rozmazana
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć Dziewczyny.

Melduję, że żyję. Ale macie produkcję... :szok: Nie dam rady jej nadrobić...

Olu to nie tak, że znikam jak Ty się pojawiasz. Po prostu mam dużo przez ostatnie dni na głowie i nawet w pracy nie mam czasu przysiąść i poczytać. A co dopiero napisać :-(

Wszystkie "stare" Forumki witam i pozdrawiam. Pamiętam o każdej z Was. I cieszę się, że odwiedziłyście stare kąty. Oby częściej!!! :-) I koniecznie z dobrymi informacjami.

Zafasolkowane głaszczę po brzuszkach i dziękuję za fluidy. Łapię i magazynuję na zaś ;-)

Staraczkom życzę wytrwałości i owocnych przytulanek :-)

Oczekującym na @ życzę by się nie doczekały :-)

Jadącym na wesela i chrzciny szampańskiej zabawy!

Pracującym spokoju!

Chorym życzę zdrówka!

U mnie zapierdziel jakich mało. W pracy praca. Po pracy dopinanie ślubu na ostatni guzik. Wczoraj farba i próbna fryzura na plener. Dziś byłam w knajpie dogadać szczegóły. Kupiłam nagrody na oczepiny. Wybrałam tort i ciasta. Umówiłam się na pazurki przed ślubem. Jutro do kwiaciarni zamówić bukiet. A ciągle jeszcze tyle do zrobienia. I czasu coraz mniej. Padam na ryjek Kochane, więc odmeldowuję się i życzę miłego weekendu, bo nie wiem czy będę miała chwilę by zajrzeć. Miejcie więc litość z produkcją postów... Lepiej produkujcie Fasolinki ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry