• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kasiamaj witaj w klubie:-):-) Ja tez za równy tydzień dostaję @. Gratulacje dla syna za II miejsce.

kobietko i ja Ciebie też witam :tak::tak:

No nie Koti ten kaszel musi przejść:tak::tak: Żadnych leków:wściekła/y::wściekła/y: A kiedy masz wizyte u neurologa???

kinguś tylko patrzeć jak nam Kinia na świat przyjdzie:tak::tak:

just79 może betke sobie zrób:tak::tak: Wtedy będziesz wiedziała na czym stoisz.:tak::tak:

Asiu 24 październik zbliża sie wielkimi krokami. A ja sie boję tego dnia oj bardzo boję:-(:-(

Agatko a Tobie chciałam napisać że ładnemu to we wszystkim ładnie:tak::tak::tak: Więć czy to bedzie blond czy czerń i tak będziesz piekna:tak::tak::-):-)

reklama
hej
dziękujemy za gratulacje!!!
Ola81-te 81-to Twój rocznik????-pytam bo ja też taki...;-)-no mam dostać @ za tydz.w piątek...ale nie robię sobie nadziei.......
miłego wieczorka i spokojnej nocki Wam życzę.
tulam Was mocno do snu :tak::-p
090.gif

i jeszcze coś...........
5.gif

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki!

Ja dopiero teraz, mówię Wam, jestem tak zmęczona jakbym cały dzień jakąś ciężką pracę robiła, a tylko sie Aśką zajmowałam, a dziś było ciężko..juz były momenty że z bezsilności razem z nią płakałam... Mam też duzo pracy do zrobienia w domu i tak niby na zwolnieniu a ciągle czasu brakuje...

Aga34 - super wiadomość!!!:0Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy:)Będzie dobrze, bo nie ma innej opcji!

As76 - fajnie, ze sie odezwałaś:)

kaska0201 - nie przejmuj się!Ja praktykę zdałam chyba za 7 razem i to u podobno najgorszej egzaminatorki w Skierniewicach. Jak ja zobaczyłam to od razu mi sie kolana ugięły i powiedziałam sobie, że nie zdam, i całkiem na luza podeszłam...no i zdałam:)Biedna Wercia!Mam nadzieję, że już nie myśli, ze jestes na nią zła!

ruda-85 - podobno sny trzeba rozumieć na opak, więc napewno wszystko sie uda!:)

koti81 - super wiadomośći!!!:)A ja ciesze sie Twoim szczęściem:)Ja jak leżałam w szpitalu, to leżała na sali dziewczyna, chyba 3 miesiącu, która non stop wymiotowała, ale jak, i zawroty głowy, ic ciągle prawie pod kroplówką, wyglądała jak cień!I mówiła, że przy I ciązy praktycznie całe 9 miesięcy tak miała!
ilonka26 - trzymam kciuki, zeby jednak @ nie przyszedł:)

GosiaLew - udanej zabawy życzę!:)A @ zawsze przychodzi wtedy kiedy nie trzeba!

Agatka - to też zyczę udanej "imprezy". Nie mogę się zdjęcia doczekać, w nowym kolorku:)

karola322 - mi tez jakiś czas temu się sniło, ze moja mam umarła, tez wstałam przestraszona, i pierwsze co zrobiłam to poleciałam zobaczyć do pokoju. Nie ważne, ze obudziłam rodziców w środku nocy!Ale musiałam sie upewnić!A z dzdzia NAPEWNO wszystko jest dobrze!!!Nie ma innej opcji!Na wynikach nie znam się niestety...A co konkretnie miałaś z tarczycą?ja 15 ide na usg tarczycy, bo po ciąży mi "wyszła" strasznie.

kasiamaj - gratulacje dla Kubusia:)

kobietka22 - z tymi fajami to koniecznie trzeba rzucić! A mój gin jak sie do niego państwowo idzie to podobno nie ten sam człowiek!Dlatego ja prywatnie chodzę...

kinguś - coś się malutkiej nie spieszy na ten świat. Dobrze jej u mamusi w brzuszku:)

V_jolka80 - super:)

She - to faktycznie zapracowana i zalatana jesteś..ale te przygotowania do ślubu i wesela sa tak fantastyczne!Miłego weekendu:)

Doszłam do końca, troche po łebkach za co przepraszam, ale i tak sporo czasu mi zajęło!
Mnie tak plechy bola, że chyba poprosze mojego K o masaż dzisiaj..weekend u mnie sie pracowity zapowiada, ale bedę zaglądac..

hej królewny
a ja dziś zostałam porwana przez R do centrum handlowego bo jakoś tak wyszło że brakowało mi biżuterii do stroju na to wesele więc już mi nie brakuje a i Wercia skorzystała bo dostała piękne kolczyki w postaci kostek do gry
chyba będe sobie je pożyczać
ale niestety nasz piatek zakonczył się koszmarnym staniem w 7 kilometrowym korku
ale dojechaliśmy tylko znowu sie NIE WYSPIĘ a tu jutro wypadało by poszaleć do niedzieli
no nic zmykam kochane
do juterka bo nie wyobrażam sobie nie odezwać się do Was
buziaczki

dzień dobry

chcieliśmy się pochwalić-Kubuś zajął 2 miejsce w konkursie muszkieterów.
wszystkim którzy oddali głos -bardzo dziękujemy.
Gratulacje!!!
mocz badanie ogólne
przejrzystość - lekko mętna
barwa - jasno żółta
cukier - nieobecne
bilirubina - nieobecne
ciała ketonowe- nieobecne
ciężar właściwy- 1.030
erytrocyty- ślad
ph - 5.0
białko - nieobecne
urobilinogen - 0.2 eu/dl
bakterie - obecne
leukocyty - ślad
osad moczu
nabłonki płaskie - pojedyncze w pw
śluz - dość liczne pasma w pw
krwinki białe -2-4 w pw
krwinki czerwone - 1-2 w pw świeże
składniki mineralne - pojedyncze szczawiany wapnia w pw
inne - nieliczne bakterie w pw

dziewczynki ja tylko z tego rozumiem że mam bakterie ale czy one są groźne czy nie to nie wiem. Ale wiem że chyba przez to mam teraz te upławy bo mają nie ładny zapach. Pomózcie
nieliczne bakterie bardzo czesto u kobiet w ciazy, ja zawsze mam w wynikach nieliczne bakterie i nic mi z tym nie robią :no::no::no::no:
Dziewczyny..
Co wy na to?
śliczniutkie, ja zamawiam 5 par :tak::tak::tak::tak:

[FONT=arial black,avant garde]Nie płacz kochana Mamo[/FONT]

[FONT=arial black,avant garde]ja patrzę na Ciebie co rano.[/FONT][FONT=arial black,avant garde]
[/FONT]
[FONT=arial black,avant garde]Jak tylko oczka otworzę[/FONT]
[FONT=arial black,avant garde]i skrzydła anielskie rozłożę[/FONT]
[FONT=arial black,avant garde]to zaraz lecę do Ciebie[/FONT]
[FONT=arial black,avant garde]pomimo, że jestem tu- w Niebie[/FONT]

[FONT=arial black,avant garde]Lecę, by Ciebie utulić,[/FONT]
[FONT=arial black,avant garde]do serca mego przytulić[/FONT]
[FONT=arial black,avant garde]głaskać Twe włosy rozwiane[/FONT]
[FONT=arial black,avant garde]i skleić serce złamane.[/FONT]

[FONT=arial black,avant garde]I znajdziesz mnie w listku na drzewie[/FONT]
[FONT=arial black,avant garde]I wiatru ciepłym powiewie[/FONT]
[FONT=arial black,avant garde]I w jasnym słońca promieniu[/FONT]
[FONT=arial black,avant garde]I w patku co siadł na ramieniu.[/FONT]

[FONT=arial black,avant garde]W tatrach i szumie morza[/FONT]
[FONT=arial black,avant garde]W tęczy łuku, barwnym jak zorza[/FONT]
[FONT=arial black,avant garde]W tatusia czułym uścisku[/FONT]
[FONT=arial black,avant garde]Bo jestem tak bardzo blisko...[/FONT]

[FONT=arial black,avant garde]I śpiewam Ci liści szelestem[/FONT]
[FONT=arial black,avant garde]I kocham - przy Tobie jestem[/FONT]
[FONT=arial black,avant garde]W zachodzie i wschodzie słońca[/FONT]
[FONT=arial black,avant garde]Ja będę z Tobą do końca...[/FONT]

Witam w sobotni poranek...mój Z pojechał do rodziców i mam całą sobote dla siebie.....więc dziś w planie maraton po marketach z mamusią, kosmetyczka, solarium, maseczki, depilacje...i oczekiwanie w seksownej bieliźnie na mojego ukochanego......

A to dla nas staraczek (przeczytałam na jakimś forum i pomyślałam, że może warto wypowiedzieć takie życzenie) :

A na te święta bardzo bym chciała
prezentu, którego jeszcze nie miałam,
Małą Fasolkę móc w brzuszku tulić,
serce do serca mocno przytulić.

Witam Was Kochane Dziewczynki

Ja - mimo że już mam fasolkę, chętnie wypowiem to życzenie.
Chciałabym przed świętami też żyć w świadomości, że wszystko z dzidzią jest w pożądku.

Witam sobotnio!!!

Oj just.Nakręcać nie nakręcać ale cale możłiwe ze druga krecha będzie:-)
WItajcie wieczorkiem , ja do niedzieli sama:-(

Ej ej ej
Jak sama?
A MY???
:laugh2::laugh2::laugh2:

hej królewny
a ja dziś zostałam porwana przez R do centrum handlowego bo jakoś tak wyszło że brakowało mi biżuterii do stroju na to wesele więc już mi nie brakuje a i Wercia skorzystała bo dostała piękne kolczyki w postaci kostek do gry
chyba będe sobie je pożyczać
ale niestety nasz piatek zakonczył się koszmarnym staniem w 7 kilometrowym korku
ale dojechaliśmy tylko znowu sie NIE WYSPIĘ a tu jutro wypadało by poszaleć do niedzieli
no nic zmykam kochane
do juterka bo nie wyobrażam sobie nie odezwać się do Was
buziaczki

Udanej zabawy
i w poniedziałek poproszę o relację...

śliczniutkie, ja zamawiam 5 par :tak::tak::tak::tak:

Najpierw muszę pogadać z Adminem
czy pozwoli mi wykorzystać logo
:zawstydzona/y:

Witam w sobotni poranek...mój Z pojechał do rodziców i mam całą sobote dla siebie.....więc dziś w planie maraton po marketach z mamusią, kosmetyczka, solarium, maseczki, depilacje...i oczekiwanie w seksownej bieliźnie na mojego ukochanego......

A to dla nas staraczek (przeczytałam na jakimś forum i pomyślałam, że może warto wypowiedzieć takie życzenie) :

JA CHCE!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry