Hej dziewczynki!
Ja dopiero teraz, mówię Wam, jestem tak zmęczona jakbym cały dzień jakąś ciężką pracę robiła, a tylko sie Aśką zajmowałam, a dziś było ciężko..juz były momenty że z bezsilności razem z nią płakałam... Mam też duzo pracy do zrobienia w domu i tak niby na zwolnieniu a ciągle czasu brakuje...
Aga34 - super wiadomość!!!:0Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy

Będzie dobrze, bo nie ma innej opcji!
As76 - fajnie, ze sie odezwałaś
kaska0201 - nie przejmuj się!Ja praktykę zdałam chyba za 7 razem i to u podobno najgorszej egzaminatorki w Skierniewicach. Jak ja zobaczyłam to od razu mi sie kolana ugięły i powiedziałam sobie, że nie zdam, i całkiem na luza podeszłam...no i zdałam

Biedna Wercia!Mam nadzieję, że już nie myśli, ze jestes na nią zła!
ruda-85 - podobno sny trzeba rozumieć na opak, więc napewno wszystko sie uda!
koti81 - super wiadomośći!!!

A ja ciesze sie Twoim szczęściem

Ja jak leżałam w szpitalu, to leżała na sali dziewczyna, chyba 3 miesiącu, która non stop wymiotowała, ale jak, i zawroty głowy, ic ciągle prawie pod kroplówką, wyglądała jak cień!I mówiła, że przy I ciązy praktycznie całe 9 miesięcy tak miała!
ilonka26 - trzymam kciuki, zeby jednak @ nie przyszedł
GosiaLew - udanej zabawy życzę!

A @ zawsze przychodzi wtedy kiedy nie trzeba!
Agatka - to też zyczę udanej "imprezy". Nie mogę się zdjęcia doczekać, w nowym kolorku
karola322 - mi tez jakiś czas temu się sniło, ze moja mam umarła, tez wstałam przestraszona, i pierwsze co zrobiłam to poleciałam zobaczyć do pokoju. Nie ważne, ze obudziłam rodziców w środku nocy!Ale musiałam sie upewnić!A z dzdzia NAPEWNO wszystko jest dobrze!!!Nie ma innej opcji!Na wynikach nie znam się niestety...A co konkretnie miałaś z tarczycą?ja 15 ide na usg tarczycy, bo po ciąży mi "wyszła" strasznie.
kasiamaj - gratulacje dla Kubusia
kobietka22 - z tymi fajami to koniecznie trzeba rzucić! A mój gin jak sie do niego państwowo idzie to podobno nie ten sam człowiek!Dlatego ja prywatnie chodzę...
kinguś - coś się malutkiej nie spieszy na ten świat. Dobrze jej u mamusi w brzuszku
V_
jolka80 - super
She - to faktycznie zapracowana i zalatana jesteś..ale te przygotowania do ślubu i wesela sa tak fantastyczne!Miłego weekendu
Doszłam do końca, troche po łebkach za co przepraszam, ale i tak sporo czasu mi zajęło!
Mnie tak plechy bola, że chyba poprosze mojego K o masaż dzisiaj..weekend u mnie sie pracowity zapowiada, ale bedę zaglądac..