• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agnieszka jak zdrówko? Tobie też miłego dnia i kuruj się!!
Aga nie no poprostu twój zwierz naprawdę wygląda jak rasowy morderca-zagryzacz teściowych nie ma co...
Just z tego co pamiętam miałaś dziś znów test powtarzac. I co?
Wszystkim dziś balującym na różnych imprezach udanej zabawy życzę!!
A ja już czuję stres przed dzisiejszym koncertem, a do tego jestem zła strasznie na mojego Misia, a mamy wspólnie stac za barem, może uda mi się go nie zamordowac...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki zdaje relacje po wczorajszej wizycie w szpitalu z nozka.Wiec tak na izbie przyjec naczekalam sie 3 godziny zbadali mnie znow i diagnoza znow inna wiec mnie nie przyjeli na artroskopie dali skierowanie na rehabilitacje i mam chodzic na ta noge i jak sie nie poprawi to znow mam sie zglosic noga boli jak chodze masakra jeden kazal mi chodzic o kulach teraz juz nie.W sumie juz badalo mnie 6 ortopedow i kazdy co innego.Mowia ze noga sie zastala i mam cwiczyc przysiady a ja do nich ciekawe jak ja zegne to pewnego momentu i juz nie moge zgiac.Rece opadaja co sie dzieje z sluzba zdrowia jakie maja podejscie do pacjentow.Lekarz ktory mnie skierowal na artroskopie to wyjechal ale juz niedlugo wrac to ide do niego i on pracuje w tym szpitalu co mnie wczoraj mieli przyjac zdziwi sie ze nic mi nie robili pewnie bo sam mowi ze tyle czasu to cos musi byc ze ja jej zgiac nie moge ze cos blokuje.

Kasiu takie stanowcze zmiany we fryzurce są fajne, od razu się kobieta czuje odmieniona :)
Lenka no to rzeczywiście Ci lekarze jacyś porąbani. Mam nadzieję, że Twój lekarz w końcu coś konkretnego ostanowi.
Pardones to dobrze, że wizyta u gin wypadła pozytywnie. A do wiosny zleci, nawet nie będziesz wiedziała kiedy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry