• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie
Aga- ja też mam kocicę wysterylizowaną. Ale też słyszam takie dziwne opinie które uwielbiam zresztą, że kot może zagryżść a szczególnie małe dziecko;-)
QUOTE]

Też mi się obiło coś takiego o uszy.
Siedzę i się zastanawiam co ja takiego zrobiłam?? Zwiałam z mieszkania przed teściową a ona przylazła do mnie do pracy i mi tu buszuje. Litości !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja przecież nie mogę się denerwować.

reklama
kasikz - kicia śliczna , a 7 życzeń spełnia ??
A co do zagryzienia wrednych mężów - gdybym była z moim pierwszy mężem , to mogłabym Ci coś na ten temat powiedzieć.

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny

Aga chyba tesciowej rozmowa poważna nie ominie.... po co masz się denerwować, najwyżej sie obrazi i będzie spokój....
Kinguś juz chyba Kinia chce rozprostowac nóżki..... myślę że teraz to kwestia 2-3 dni... my czekamy

spokojnego weekendu wam życzę.....

czesc dziewczynki,

just zrob moze bete, bo zbankrutujesz na te testy :-). Ja wyjelam swoje i na moich tez tylko cienie sa :-p

a propos kotow ja mam dwie kotki wysterylizowane. oczywiscie jak zaszlam w ciaze to wszyscy pytali a co z kotami, na co ja odpowiadalam : dziekuje czuja sie dobrze .... Ja sie wychowalam od urodzenia z psami i kotami (nawet kotu podobno rybki wyjadalam z miski :zawstydzona/y:) i zadnych alergii nie mam. Kot spal ze mna w lozeczku i ani mnie nie zjadl ani nie udusil itd. Koty teraz spia ze mna w lozku i moje tetnice sa cale. Fakt, ze jak smierdzialam czosnkiem to jedna mnie podlizywala po lokaciach :eek::-)

cześć dziewczyny

Aga chyba tesciowej rozmowa poważna nie ominie.... po co masz się denerwować, najwyżej sie obrazi i będzie spokój....

spokojnego weekendu wam życzę.....

Rozmowa tu nic by nie pomogła, to już taki typ rozwrzeszczanej baby. Poza tym znalazła u mnie w szafce Bolsa , więc przy okazji zrobiła sobie drinka. A wiec rozmowa wydaje mi sie jeszcze bardziej bezsensowna.

czesc dziewczynki,

just zrob moze bete, bo zbankrutujesz na te testy :-). Ja wyjelam swoje i na moich tez tylko cienie sa :-p

a propos kotow ja mam dwie kotki wysterylizowane. oczywiscie jak zaszlam w ciaze to wszyscy pytali a co z kotami, na co ja odpowiadalam : dziekuje czuja sie dobrze .... Ja sie wychowalam od urodzenia z psami i kotami (nawet kotu podobno rybki wyjadalam z miski :zawstydzona/y:) i zadnych alergii nie mam. Kot spal ze mna w lozeczku i ani mnie nie zjadl ani nie udusil itd. Koty teraz spia ze mna w lozku i moje tetnice sa cale. Fakt, ze jak smierdzialam czosnkiem to jedna mnie podlizywala po lokaciach :eek::-)

OOO na temat spania kotów w łóżku w też się wysłuchałam. Nie zamierzam pozbyć się kotka. Fakt że osobiście już przestałam sprząta kuwetę, ale nie sądzę żeby kotek mógł zagrozić mojej ciąży. Tym bardziej że podobnie jak Ty jestem wychowana wśród różnych zwierzątek.

AGA moja tesciowa tez szaleje momentami mam chęć zrobić sobie z niej tablicę do rzutek
ale jeszcze z nią wytrzymuje tym bardziej ze ona od maja do konca wrzesnie siedziała na działce więc luz totalny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry