Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki;-)Kinguś - bądź dzielna kochana.....jeszcze chwila i przytulisz do piersi taki malutki skarb, Wasz skarb.....
Aga34 - moja teściowa mieszka 100km od nas i jeszcze nigdy nie była u nas w mieszkaniu ( a mieszkamy już 7 lat) i chyba dzięki temu ją uwielbiam i jest super teściową.....
Dziewczyny boli mnie podbrzusze - tak jak wtedy - ale to chyba stanowczo za wcześnie co?![]()

Dzięki :*kinguś trzymam mocno kciuki żeby niunia wyszła z brzuszka:-):-):-)

Kurcze, ale myslicie, że mogło by coś się trafić, choć jeszcze tej właściwej owulki nie było.....przytulalismy się tylko raz kilka dni przed okresem....potem była @...no i po niej od kilku dni jedziemy codziennie....
...nie nastawiałam się, ze w tym miesiącu się coś uda bo tak właściwie to powinnam do końca roku chodzić do pracy...mam kilka projektów do dokończenia...
...a teraz czuje się tak dziwnie....i mam takie twarde podbrzusze, ze wyraźnie mogę sobie namacać macicę....
...i jeszcze jedno....przyznam się Wam, że trochę sobie podpalam ( 3-4 sztuki dziennie)...a dzisiaj jak zapaliłam to zaraz zgasiłam bo mnie obrzydzenie wzięło...
...pewnie sobie to wszystko wmawiam....
Dzięki;-)
To nieźle ani razu nie była?;-)
Trzymam kciuki
Dzięki :*

Kinguś trzymam kciuki !!!!!! &&&&&&&&&&& :-)
ja toxo mam przechorowane. Zapewne efekt jedzenia marchewki wyrywanej z ziemi i płukanej w strumyku
Just zrobisz betke i cyferki prawdę Ci powiedzą ..... :-);-)
Karolcia81 mnie brzuch zaczął boleć chyba ze 2-3 dni po starankach. Ja od razu czułam, że to TO. Jak tydzień "po" jechałam samochodem po kostce brukowej (sorki za obrazowy opis) to myślałam, ze macica mi wypadnie. I tak mnie bolało do terminu @ .... Także trzymam kciuki &&&&&:-)
Olcia kaszel nie odpuszcza. Tzn już nie mam mokrego, ale takie duszące napady![]()

Witam
dziewczyny:-)
Dawno już do was nie zaglądałam praca wir pracy
Jestem juz po wszystkich badaniach urogin pronatal nic nie wykrył tarczyca wporządzku badania krwi też.cytologia 1
Dziś jest 28 dc wiec czekam na przyjscie @
A po tem zaczynamy działać.
Pozdrawiam
zyczę miłej niedzieli![]()
Musze troche odpocząc i wyluzować z tą pracą .Bo stres jest najgorszy przy starankach i zle wplywa na organizmNawzajem...
I odpocznij troszkę, kobieto...
Praca nie jest najważniejsza...