• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kinguś, trzymam kciukasy, że już teraz dzidzia nie każe na siebie długo czekać :-) szybkiego i łatwego porodu :-)

Karolcia81, trzymam kciukasy za fasolkę, ale kochana Ty trochę wyluzuj, bo się tak nakręcisz, że nerwowo się wykończysz :tak: przynajmniej dla mnie podkręcanie atmosfery od dnia spodziewanej @ to dość ;-)
a inna sprawa, że na pewno nie zaszkodzi już rzucić to popalanie :tak:;-)

Koti81, zdrówka!!! jakiś rok temu po przeziębieniu z kaszlem też mi potem pomimo, że już wyzdrowaiałam został taki suchy kaszel i dość długo trzymał tydzień czy dwa, ale w końcu przeszedł.

Anetha81. super, że wyniczki ok :-) to teraz zbieraj siły i do dzieła :-)

Ilonka26, trzymaj się ciepło w tym swoim zalataniu, bo nigdy nie wiadomo, kiedy bocian Was nawiedzi ;-) dobrze, że objawy przeszły skoro pseudo były ;-)

Agnieszka0240, oj bidulka jesteś z tym choróbskiem. Trzymam kciukasy, żeby Cię jak najszybciej opuściło. A póki co wracaj do łóżeczka wygrzewać się :-)

Ależ tu cisza dzisiaj :szok: w końcu weekend to i od produkcji postów na BB odpoczywacie ;-)

pozdrówka, miłego dzionka :-)

Ostatnia edycja:
WItajcie w ponurą niedzielę:-(
Mój M wrócił. Mnie dzisiaj starsznie pobolewa brzusio. Nigdy nie czułam za bardzo owulki, a przynajmniej nie tak.Poza tym zawsze była u mnie duzo później . Nawet koło 20 dnia. Więc z ciekaości zrobiłam test owulacyjny i jest pozytywny więc wg niego w ciągu 24-36 godzin powinnam mieć owulację ,wiec koło 14 dc.Prawie ksiazkowo:-)Muszę powiedzcieć że starsznie kusi, biję się z myśłami czy może nie spróbować:-)Ale chyba lepiej poczekać;-)
Kurcze, ale myslicie, że mogło by coś się trafić, choć jeszcze tej właściwej owulki nie było.....przytulalismy się tylko raz kilka dni przed okresem....potem była @...no i po niej od kilku dni jedziemy codziennie....
...nie nastawiałam się, ze w tym miesiącu się coś uda bo tak właściwie to powinnam do końca roku chodzić do pracy...mam kilka projektów do dokończenia...
...a teraz czuje się tak dziwnie....i mam takie twarde podbrzusze, ze wyraźnie mogę sobie namacać macicę....
...i jeszcze jedno....przyznam się Wam, że trochę sobie podpalam ( 3-4 sztuki dziennie)...a dzisiaj jak zapaliłam to zaraz zgasiłam bo mnie obrzydzenie wzięło...
...pewnie sobie to wszystko wmawiam....
Trzymam kcikasy.W sumie wszystko jest możliwe. Ja o paleniu nie wspomę nie paliłam cąłą ciąze -ponad 6 miesięcy i znowu zaczełam:no:Ale od poniedziałku biorę sie za siebie. Dla dzidzi:-D

Witam
dziewczyny:-)
Dawno już do was nie zaglądałam praca wir pracy :sorry:
Jestem juz po wszystkich badaniach urogin pronatal nic nie wykrył tarczyca wporządzku badania krwi też.cytologia 1
Dziś jest 28 dc wiec czekam na przyjscie @
A po tem zaczynamy działać.
Pozdrawiam
zyczę miłej niedzieli:happy:
WItaj kochana. Niech przydzie i do dzieła

Pozdrowienia dla WAS wszystkich.
No Kinguś czekamy na wieści. Może to dzisiaj:-)

Kasikz, mnie wcześniej w okolicach owulacji jajniki też nie bolały, a teraz w każdym cyklu coś tam kłuło i bolało.
A z tymi swoimi wynikami byłaś już u lekarze, wszystko ok wyszło?

snuję sie z kąta w kąt, jakoś przy tej pogodzie ciężko się za cokolwiek zabrać, i ciągle o lodówkę zahaczam :-(

Ostatnia edycja:
Witam:-)
Kinguś kciuki mocno zacisnięte za Was &&&&&&&& Czekamy na wieści czy to już dzis może jutro????
Ciągle czekam ;-)

Czekamy z niecierpliwością...
Jak będziesz w szpitalu i będziesz już miała maleństwo przy sobie
to powiedz mężowi, żeby nas zawiadomił...
Będziemy PIĆ!!!!
:laugh2::laugh2::laugh2:
Oczywiście, że dam znać :tak:

u mnie objawy pseudo ciążowe :) przeszły, więc przynajmniej wiem na czym stoję, ale witaminki zaczęłam łykać, a co trzeba troszkę podbudować zmęczony organizm i przygotować się do przyszłej ciąży :)
Kinguś coś uparta ta twoja dziecina :)
A jakie witaminki bierzesz?
No uparta ;-)ma jeszcze 3 dni:tak:

Dzien dobry dziewczynki:)
Milej niedzieli zycze...Ja do 3 nie spalam i siedzialam bo kaszel mnie meczyl...
mam juz dosc tej choroby...
Wyrzuć już tą chorobę za drzwi ;-);-)

Kinguś, trzymam kciukasy, że już teraz dzidzia nie każe na siebie długo czekać :-) szybkiego i łatwego porodu :-)
Dzięki za kciuki;-)

WItajcie w ponurą niedzielę:-(
Mój M wrócił. Mnie dzisiaj starsznie pobolewa brzusio. Nigdy nie czułam za bardzo owulki, a przynajmniej nie tak.
Często po poronieniu mocniej odczuwa się owulację.

U mnie bez zmian dziś bóle są rzadsze ale trochę mocniejsze. Ale skurczy na razie nie widać;-)

Kasikz, mnie wcześniej w okolicach owulacji jajniki też nie bolały, a teraz w każdym cyklu coś tam kłuło i bolało.
A z tymi swoimi wynikami byłaś już u lekarze, wszystko ok wyszło?

snuję sie z kąta w kąt, jakoś przy tej pogodzie ciężko się za cokolwiek zabrać, i ciągle o lodówkę zahaczam :-(
Czekam jeszcze na wyniki przeciwciał (różnych) i homocysteiny.Przy okazji odberania wyniku na HIV(swoją drogą nie wiem po co miałam robic)pokazałam lekarzowi te co odebrałam. To było wszytsko ok.Oprócz granulocytów które wskazywały na infekcję. Mam powtórzyć za 1-2 tygodnie razem z OB .Może wtedy jakaś infekcja się kluła a moze to coś innego i trzeba szukać. Dlatego czekam:-(
Do gin wybieram się dopiero jak odbiorę wszystkie. Więc pewnie tuż przed @ albo zaraz po. żeby wrazie co zdążyć przed nastepna owulką

Nic nie czytałam wybaczcie.
Chwalę się !!!!!
Jest dopiero połowa października a ja mam już zaliczony cały semestr z historii i WOS na 5 .
Tak jakoś mi dziś wesoło. :lol: :lol: :lol: :lol: ;0 ;0 ;0 ;0
Pozdrawiam wszystkie niedzielnie
Kinguś a co u Ciebie?
Just a z Tobą coś się wyjaśniło?

Nic nie czytałam wybaczcie.
Chwalę się !!!!!
Jest dopiero połowa października a ja mam już zaliczony cały semestr z historii i WOS na 5 .
Tak jakoś mi dziś wesoło. :lol: :lol: :lol: :lol: ;0 ;0 ;0 ;0
Pozdrawiam wszystkie niedzielnie
Kinguś a co u Ciebie?
Just a z Tobą coś się wyjaśniło?

No to gratuluję!!!
A jak polski?:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry