• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

U mnie bez zmian dziś bóle są rzadsze ale trochę mocniejsze. Ale skurczy na razie nie widać;-)
W końcu przyjdą i skurcze, bez tego się nie obejdzie ;-)
to skoro zostały 3 dni to zaczynamy odliczanie: 72 godziny ... :-)

Kasikz, super, że to co odebrałaś wyniczki ok. Ja bym chyba jednak darowała sobie tą owulkę i poczekała na resztę wyników, taki ze mnie zapobiegawczo-strachliwy osobnik ;-)
A badanie na HIV to chyba taki nowy trend. Na tej zasadzie co na kiłę. Większość kobiet uważa, że po co, ale chodzi o to, że można być chorym a nie wiedzieć, a jak wyjdzie to w trakcie ciąży to można dziecku pomóc.

As76, GRATULACJE! Ty to jesteś super przodownik pracy :-)
A u mnie wyjaśniło się o tyle, że przy dzisiejszej kolejnej blado różowej kresce uznałam, że spóźniającą się @ mogłabym przez ciążę urojoną uzyskać, ale z kreską to już bym sobie nie poradziła ;-) Więc zakładam, że się udało i łykam acard, i jutro będę termin u dr rezerwować ;-) a jak się okaże, że fasolkę sobie jednak zmyśliłam, to wtedy będę się martwić ;-)

Anetha81, trzymam kciuki co by się 37 na termometrze utrzymało :-)

reklama
Just - ja myslę, ze ta blada kreseczka to śliczna fasolineczka :-D, kochana życzę Ci z całego serducha żebyś to potwierdziła i nam tu suwaczek wstawiła...

ha...ale do rymu napisałam, ale to naprawdę przypadek...;-)
tzrymam kciuki...za Ciebie, za siebie i za nas wszystkie staraczki...

Just - ja myslę, ze ta blada kreseczka to śliczna fasolineczka :-D, kochana życzę Ci z całego serducha żebyś to potwierdziła i nam tu suwaczek wstawiła...

ha...ale do rymu napisałam, ale to naprawdę przypadek...;-)
tzrymam kciuki...za Ciebie, za siebie i za nas wszystkie staraczki...
ja też dziewczyny trzymam kciuki żebyśmy mogly świta spędzic spokojnie z rosnącą fasolką:cool2:

Just kochana zrób betkę. Ja gdy byłam u gina w piątym tyg w pierwszej ciąży, to mi nie potwierdzila - powiedziała, że jeszcze tu ciąży nie widzi... a miałam już grubaśną kreskę na teście. Oczywiście wyszłam z dołem. Po betce będziesz wiedziała na pewno i dla lekarza będzie dowód że nie masz urojeń ;-)

witam was kochane
wyszalałąm się za wszystkie czasy nogi odmawiają posłuszeństwa
mój R jeszcze szaleje na poprawinach a ja się poddałam i wróciłam przed 20
miłej nocki Wam życzę kochane
buziaczki

moje szczęście wróciło właśnie do domu tzn. zostało wprowadzone ale najważniejsze że w domu a ze głowa go będzie boleć no coż -to jego głowa
ale taka zła żona nie jestem napój mu zostawiłam przy łóżku jakby co
teraz juz mogę iść spać spokojnie

reklama
Cześc dziewczynki czy to mozliwe że w 28 dc temteraturka moja to 37,1 nie jestem przeziebiona:)))cykle mam zazwyczaj 27-28 dni

"Przez łąki, przez pola
pędzi fasola..."
:-D:-D:-D
Jak nic fasolinka....

A u mnie wyjaśniło się o tyle, że przy dzisiejszej kolejnej blado różowej kresce uznałam, że spóźniającą się @ mogłabym przez ciążę urojoną uzyskać, ale z kreską to już bym sobie nie poradziła ;-) Więc zakładam, że się udało i łykam acard, i jutro będę termin u dr rezerwować ;-) a jak się okaże, że fasolkę sobie jednak zmyśliłam, to wtedy będę się martwić ;-)

ZRÓB BETKE!!!!!
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja też dziewczyny trzymam kciuki żebyśmy mogly świta spędzic spokojnie z rosnącą fasolką:cool2:

Chciałabym, chciała.....

moje szczęście wróciło właśnie do domu tzn. zostało wprowadzone ale najważniejsze że w domu a ze głowa go będzie boleć no coż -to jego głowa
ale taka zła żona nie jestem napój mu zostawiłam przy łóżku jakby co
teraz juz mogę iść spać spokojnie

Taką żonę to on powinien na rekach nosić,
a nie jego wnosić powinni....
:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry