• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A co do mojego czwartkowego wyżalenia. Niestety nie przedłużyłam sobie wolnego i uciekłam z własnego mieszkania przed "teściową" do pracy.
Mój kochany kotek w nocy zemścił się za mnie i nie pozwolił jej spać. No ale niestety ani ja ani mój P też nie spaliśmy bo "teściowa" bała się kotka i gadała z nim przez całą noc, ponieważ bała się , że jak ona uśnie to kotek ją zagryzie :)))))))))). Po czym przed godziną 6 rano obudziła nas na śniadanie.
Więc pomyślałam, że z dwojga złego lepsza praca.

reklama
A co do mojego czwartkowego wyżalenia. Niestety nie przedłużyłam sobie wolnego i uciekłam z własnego mieszkania przed "teściową" do pracy.
Mój kochany kotek w nocy zemścił się za mnie i nie pozwolił jej spać. No ale niestety ani ja ani mój P też nie spaliśmy bo "teściowa" bała się kotka i gadała z nim przez całą noc, ponieważ bała się , że jak ona uśnie to kotek ją zagryzie :)))))))))). Po czym przed godziną 6 rano obudziła nas na śniadanie.
Więc pomyślałam, że z dwojga złego lepsza praca.

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Kotek ją zagryzie?!
Uśmiałam się jak nigdy!!!!
Dorosła kobieta!!!!
:-D:-D:-D:-D

Witam!
ANo ale niestety ani ja ani mój P też nie spaliśmy bo "teściowa" bała się kotka i gadała z nim przez całą noc, ponieważ bała się , że jak ona uśnie to kotek ją zagryzie :)))))))))).
Aga, chyba czegoś nie doczytałam, ten kotek to tygrys czy gepart, że miał szansę zagryźć teściową ;-)

Kasia, super zabawy do rana :tak:

Dziewczynki, miłej relaksującej soboty :-)

Hej, gwiazdeczki!
Spijam kawkę wczytując się w Wasze posty (zaległości się nazbierało, próbuję nadrobic) bo nieocenionym źródłem wiedzy jesteście:-)
Z ostatnich wieści- po wizycie w czwartek u ginki od razu poprawił mi się nastrój i mojemu K. też, bo dobre wieści mamy.
Wszystko w środeczku ładnie się goi, śluzówka odbudowuje i za 3 tyg. spodziewać się mam @. Co do mocniejszych przytulanek poczekamy miesiączek, a prawdziwe staranka jednak dopiero na wiosnę. Znając nasz temperament, powinno pójść łatwo...a na pewno milo!:-D
To tyle planowania, najważniejsze że wracam do formy, a życie pokarze....
Dziewczynki, moc pozytywnej energii dla Was Wszystkich i każdej z osobna!Starajcie się, i głowa do góry!!! Po buży zawsze jest tęcza, tylko trzeba ją zauważyć:cool2::tak:
Pozdrawiam,M.

Aga, śliczny :-)
co jak co, ale musisz przyznać, że teściowa wyobraźnię to ma ;-);-)

Pardoes, widać jak bardzo się przejęłaś ;-)

Idę poszukać jakiegoś pożytecznego zajęcia, ale pewnie w międzyczasie będę zaglądać :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aga, śliczny :-)
co jak co, ale musisz przyznać, że teściowa wyobraźnię to ma ;-);-)

Pardoes, widać jak bardzo się przejęłaś ;-)

Idę poszukać jakiegoś pożytecznego zajęcia, ale pewnie w międzyczasie będę zaglądać :-)

Teściowa twierdzi że wyczytała jakiś artykuł,który mówił otym,że jak kot przytuli się człowiekowi do szyi i wyczuje puls , to podgryzie gardło :-D. Odkąd mam kotka to śpi mi na szyi a ja jeszcze żyję.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry