kinguś
Nie poddam się
Witam:-)
A może warto by zrobić posiew w pochwy??
Też bym chciała żeby w pon. już mała była z nami;-)

wracaj szybciutko;-)

Wyniki wg. mnie ok:-)
Byłam dziś u ginki i szyjka długa i zamknięta więc czekamy dalej.
Ja miałam upławy przez całą ciąże ale były najczęściej żółtawe.konguś ma taki ciemny brudny to na pewno nie krew tak jak było podczas tego krwiaka ale jest razem ze śluzem taki brudny i rzadki i nie fajnie pachnie:-( bo ze strachu powąchałam. a cio?
A może warto by zrobić posiew w pochwy??
Nie słucha mnie wcale:-(Kinguś, to szepnij może do brzuszka, że jak stanie na głowie to akurat będzie wyjście ;-)
Mój M zdał za 7 razem;-)hej królewny
no sie pożalę - NIEZDAŁAM
No właśnie M dziś powiedział, że mnie spakuje do końca;-)Kinguś to może Ty się już spakuj porządnie, bo potem w zamieszaniu możesz nie zabrac wszystkiegoMam nadzieję, że już do pon maleńka będzie z Tobą!
Też bym chciała żeby w pon. już mała była z nami;-)
Trzymam kciukiCześć dziewczyny
Odebrałam już część wyników. Narazie wszystko w porządku.Mam podwyższone granulocyty a pan dr internista powiedział ze wskazują na jakąs infekcję .Pytał czy nie ma gorączki ale narazie nie mam. Więc kazał powtorzyć morfologię i zrobić OB za 1-2 tygodnie i wtedy przyjść. Pozostałe wyniki mam do odebrania za 2 tygodnie wiec dalej czekam.

Super:-):-):-) tylko dlaczego moja nie chce się skracaćwróciłam od gina.Kinguś przesyłka dotarła błyskawicznie :-) moja szyjka wydłuzyła się do 4 cm :-):-)

Dzięki ;-)przylaczam sie do kciukow, bedzie dobrze,moze w poniedzialek juz bedziesz miala swoje malenstwo przy sobie![]()
Takie nastawienie mi się podobaWitam słoneczka.
Kolejny dzien starań za mną.....bedzie dobrze, musi być dobrze...mam takie dziwne przeczucie, że się uda...

Zdrówka życzęJa dalej jestem chora i nawet poprawy nie widze,a w poniedzialek na kurs...

Udanej zabawy;-)Witam,
ja mam dziś drugą zmianę. Jutro z rana wyjeżdżamy.
Uważaj na siebieDziewczyny ja tylko na chwilę -nie zdążę nadrobić ale chcę się pożegnać na weekend.
W środę dowiedzieliśmy się ze S będzie chrzestnym i oczywiście -kogo to że mamy 400 km do zrobienia, prezent trzeba szykować
wracaj szybciutko;-)Gratulujęchcieliśmy się pochwalić-Kubuś zajął 2 miejsce w konkursie muszkieterów.
wszystkim którzy oddali głos -bardzo dziękujemy.

U mnie też wiele razy wychodziło, że mam bakterie.dziewczynki ja tylko z tego rozumiem że mam bakterie ale czy one są groźne czy nie to nie wiem. Ale wiem że chyba przez to mam teraz te upławy bo mają nie ładny zapach. Pomózcie
Wyniki wg. mnie ok:-)
Byłam dziś u ginki i szyjka długa i zamknięta więc czekamy dalej.
Mam nadzieję, że już do pon maleńka będzie z Tobą!