• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam:-)
konguś ma taki ciemny brudny to na pewno nie krew tak jak było podczas tego krwiaka ale jest razem ze śluzem taki brudny i rzadki i nie fajnie pachnie:-( bo ze strachu powąchałam. a cio?
Ja miałam upławy przez całą ciąże ale były najczęściej żółtawe.
A może warto by zrobić posiew w pochwy??

Kinguś, to szepnij może do brzuszka, że jak stanie na głowie to akurat będzie wyjście ;-)
Nie słucha mnie wcale:-(

hej królewny
no sie pożalę - NIEZDAŁAM
Mój M zdał za 7 razem;-)

Kinguś to może Ty się już spakuj porządnie, bo potem w zamieszaniu możesz nie zabrac wszystkiego :sorry: Mam nadzieję, że już do pon maleńka będzie z Tobą!
No właśnie M dziś powiedział, że mnie spakuje do końca;-)
Też bym chciała żeby w pon. już mała była z nami;-)

Cześć dziewczyny
Odebrałam już część wyników. Narazie wszystko w porządku.Mam podwyższone granulocyty a pan dr internista powiedział ze wskazują na jakąs infekcję .Pytał czy nie ma gorączki ale narazie nie mam. Więc kazał powtorzyć morfologię i zrobić OB za 1-2 tygodnie i wtedy przyjść. Pozostałe wyniki mam do odebrania za 2 tygodnie wiec dalej czekam.
Trzymam kciuki:tak:

wróciłam od gina.Kinguś przesyłka dotarła błyskawicznie :-) moja szyjka wydłuzyła się do 4 cm :-):-)
Super:-):-):-) tylko dlaczego moja nie chce się skracać :eek::eek:
przylaczam sie do kciukow, bedzie dobrze,moze w poniedzialek juz bedziesz miala swoje malenstwo przy sobie :eek::eek::eek::eek::tak::tak::tak::tak:
Dzięki ;-)

Witam słoneczka.
Kolejny dzien starań za mną.....bedzie dobrze, musi być dobrze...mam takie dziwne przeczucie, że się uda...
Takie nastawienie mi się podoba :-D:-D:-D

Ja dalej jestem chora i nawet poprawy nie widze,a w poniedzialek na kurs...
Zdrówka życzę :tak:

Witam,
ja mam dziś drugą zmianę. Jutro z rana wyjeżdżamy.
Udanej zabawy;-)

Dziewczyny ja tylko na chwilę -nie zdążę nadrobić ale chcę się pożegnać na weekend.
W środę dowiedzieliśmy się ze S będzie chrzestnym i oczywiście -kogo to że mamy 400 km do zrobienia, prezent trzeba szykować
Uważaj na siebie:tak: wracaj szybciutko;-)

chcieliśmy się pochwalić-Kubuś zajął 2 miejsce w konkursie muszkieterów.
wszystkim którzy oddali głos -bardzo dziękujemy.
Gratuluję :tak::tak:

dziewczynki ja tylko z tego rozumiem że mam bakterie ale czy one są groźne czy nie to nie wiem. Ale wiem że chyba przez to mam teraz te upławy bo mają nie ładny zapach. Pomózcie
U mnie też wiele razy wychodziło, że mam bakterie.
Wyniki wg. mnie ok:-)

Byłam dziś u ginki i szyjka długa i zamknięta więc czekamy dalej.

reklama
Kochane co ja bym bez was zrobiła:-):-) dajcie mi kopniaka w dupe i się otrząsnę:-):-). Ja po prostu się martwie o maleństwo. Dzisiaj mój mąż mi powiedział rano że on musi iść na to usg w poniedziałek ale się boi bo za tamtym razem stała się targedia i bardzo się boi ja też z resztą ale musi być dobrze i nie ma innej opcji:-):-)

http://badaniamedyczne.fm.interia.pl/morfologia.html
cała tabela wyników krwi są tam normy i obok opisane co jest przyczyną niedobór krwinek czerwonych u ciebie wystepuje i tam pisze, że między innymi powodem jest poprostu ciąża i niedobór poszczególnych witamin poczytaj i popraw swoją diete.
tak jest kochana a dietę muszę poprawić bo od dwóch tygodni tak wymiotuje że masakra i nic m i nie wchodzi bo wszystko idzie do kibelka:-(:-(

Kochane co ja bym bez was zrobiła:-):-) dajcie mi kopniaka w dupe i się otrząsnę:-):-). Ja po prostu się martwie o maleństwo. Dzisiaj mój mąż mi powiedział rano że on musi iść na to usg w poniedziałek ale się boi bo za tamtym razem stała się targedia i bardzo się boi ja też z resztą ale musi być dobrze i nie ma innej opcji:-):-)

Oczywiście, że tak kochana....musi być dobrze, jestes silna, dzielna...a dzidzia jest podobna do Ciebie i tez da radę!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry