Natalineczka555
kocham kochać :)
zdrowiej kochaniutka, tulam mocniutkoMamo Sowko super wiadomosci i nic dziwnego,ze Tatus byl wniebowziety
Karola81 kazdy ma chwile zwatpienia...Ba ja ostatnio tez mialam...Zaczelam wymslac,ze boje sie porodu bo nie wiem jak to jest i czy pozniej dam rade dobrze zajac sie tak mala istotka...Jednak jak tyle kobiet dalo rade to czemu my nie mamy dac???Napewno wszystko bedzie dobrze
Gorzej martwie sie o to jak bedzie po porodzie...tzn co mnie czeka...
Swego czasu nie ukladalo nam sie najlepiej z mezem i jeszcze ta moja wtracajaca sie tesciowa mieszkajaca za sciana...Nie chce Wam tego wszystkiego opisywacbo duzo by tego bylo...Nadal licze,ze jak Julia sie urodzi bedzie dobrze;no a jak nie to jestem przygotowana na najgorsze...I wiem,ze dla mojej dzidzi napewno dam rade:-)
Ale sie rozpisalam,ze az mi sie poryczalo...Dobra ide dalej lezec bo nigdy nie wyzdrowieje...

przylaczam sie do kciukow, bedzie dobrze,moze w poniedzialek juz bedziesz miala swoje malenstwo przy sobieKinguś - sądząc po objawach to cos mi sie wydaje, że jutro się urodzicie!!!
Brzuch i plecki to pierwsze objawy zbliżającego sie porodu!!!!!
trzymam mocno kciuki...bądź dzielna kochana...

nie denerwoj sie kochana w poniedzialek wszystkiego sie dowieszA JA MAM CAŁY CZAS TE PIEPSZONE UPŁAWY I JEST ICH CORAZ WIĘCEJ SZLAK MNIE ZARAZ TRAFI.

bedzie dobrze trzymam kciukasy za was, bedzie dobrze, musi byc

jestesmy z toba, juz niedlugo bedzie zielone swiatelkoOj, gwiazdki!
Myślałam że jestem mocniejsza psychicznie, ale dziś jak byłam odebrać wyniki histo. (wszystko ok, co jest regułą) w szpitalu poryczałam się, bo ci sami lekarze, oddział, wszystko wróciło...
Na pewno to nie jest JESZCZE! czas dla mnie dla nowej fasolki, ale jak czytam Wasze posty z ogromną nadzieją czekam wiosny, kiedy dla nas zaświeci sie zielone światełko na staranka.
Za was wszystkie trzymam kciuki, do przodu dziewczyny!

a do mnie zaczyna docierac przeswiadczenie ze nie chce narazie dziecka, i ze chyba juz nie chce wogole, sama nie wiem czego chce

nastepnym razem bedzie lepiejhej królewny
no sie pożalę - NIEZDAŁAM
ale wymeczyl mnie 50 minut po czym stwierdził ze egzamin zakonczony negatywnie najpierw sie popłakałam ale potem się z R smielismy
ide do wanny
jeszcze się odezwę

sny sprawdzaja sie na odwrotA co do koncertu to mi i właścicielce lokalu śniło się, że będzie niewypałem, może to dobry omen![]()

;-);-);-);-)bedzie dobrze