• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aga ja nie czepiałam sie Twoich słów. Napisałam co myslę. Wy napisałyście swoje myśli. Ale napisałam bez złosliwości. Czego nie mozna napisac o innych. Oczywiście że możecie pisac o czym chcecie i jak chcecie, ale nie każdy musi myslec tak samo. I na forum jest wolność wypowiedzi.
Ja nikogo nie zaatakowałam. A niektórzy..........

reklama
nie kobietko dziewczyny kota ogonem wywróciły i teraz wyszłam na plociucha. Więc szkoda mojego pisania bo i tak niektóre przekręcą.

Żegnam panie i życzę Wam powodzenia w starankach, szybkiego zafasolkowania. A zafasolkowanym szczęśliwego rozwiązania.

Korzystając z wolności wypowiedzi uważam, że każdy czuje i przeżywa każdą sytuacje na swój sposób, a to ,że ma inny punkt widzenia nie musi od razu powodować , że się kobitki przestaja pokazywać na bb jeśli coś jest nie tak to spróbujmy razem coś wymyślić , żeby rozweselić smutne dziewczynki o to też chodzi, żeby się trzymać solidarnie jako solidarność jajników:-), pomimo odmiennych zdań, to właśnie o to chodzi żeby każdy wnosił coś innego, Ola mówimy o tym samym tylko w inny sposób:tak:, ja broń Boże nie atakuje, a jeśli ktoś ma takie wrażenie to przepraszam.

dziewczyny proszę
opamietajcie się
znowu awantura wisi w powietrzu
OLA a Ty dokąd kochana się wybierasz
proszę dziewczynki nie obrażajcie się nie odchodźcie każda każdej jest tu potrzebna i powinnyśmy trzymać się razem nawet jak któraś ochrzani za złe mysli to i tak wiem że robi to w dobrej wierze
także nie ma uciekania
prosze zabierać zabawki i wracac do naszej wspólnej bb piaskownicy

Karolcia - masz rację. Powinnyśmy się czuć na BB swobodnie. Każda z nas ma inną psychikę i inaczej wszystko przechodzi. Gdybyśmy były wszyscy tacy sami na świecie byłoby mdło.
A teraz to ja się zastanawiam nad tym, że jeżeli opiszę na BB że czuję strach, to niektóre dziewczęta na PRIVIE mogą uznać mnie za idiotkę i panikarę, bo mają odmienne zdanie niż ja.

Widzisz tez o tym pomyślałam....i zrobiło mi sie strasznie głupio....szanuje zdanie Oli, ale nie powinna nas oceniać....no i to pisanie na Privie....kurcze poczułam sie jakby mie obmawiały.....
I tak jak mówisz, że jak się boimy to piszemy o tym , jak mamy problem też, o głupotach, i o tym, że robimy cos złego....i chcemy o tym pisać....:tak:
Pewnie mi to minie, ale na razie jakos się tu nie fajnie poczułam.....

Ostatnia edycja:
dziewczyny proszę
opamietajcie się
znowu awantura wisi w powietrzu
OLA a Ty dokąd kochana się wybierasz
proszę dziewczynki nie obrażajcie się nie odchodźcie każda każdej jest tu potrzebna i powinnyśmy trzymać się razem nawet jak któraś ochrzani za złe mysli to i tak wiem że robi to w dobrej wierze
także nie ma uciekania
prosze zabierać zabawki i wracac do naszej wspólnej bb piaskownicy

e tam awantura....

OLA - wracaj.....masz nas wspierac i z nami tu być....i my tez bedziemy Cie pocieszać...i czekać z Tobą aż wróci Ci tam wszystko do normy....
nie ma obrażania...no co Wy macie jakies napięcie przed fasolkowe czy co?

Widzisz tez o tym pomyślałam....i zrobiło mi sie strasznie głupio....szanuje zdanie Oli, ale nie powinna nas oceniać....no i to pisanie na Privie....kurcze poczułam sie jakby mie obmawiały.....
I tak jak mówisz, że jak się boimy to piszemy o tym , jak mamy problem też, o głupotach, i o tym, że robimy cos złego....i chcemy o tym pisać....:tak:
Pewnie mi to minie, ale na razie jakos się tu nie fajnie poczułam.....

No właśnie, przecież tu niechodzi żebyśmy się tutaj zagłaskały na śmierć przesłodzonymi słówkami. Każdej znas czasami potrzeba pożądnego kopniaka w dupę. Ale powiem szczerze ten PRIV całkowicie mnie wyprowadził z równowagi. I pewnie to odywa się w taki sposób że kobietka która jest w danym dniu na tzw. "tapecie" na BB jest niby zrozumiana a na priv może najej temat być całkiem inna rozmowa:-(. Nie zachowujmy się jak dziewczynki z podstawówki. Tu na BB jesteśmy kobietami po przejściach, bądźmy dla siebie wyrozumiałe.

reklama
Aga jak bys przeczytała mojego posta ze zrozumieniem to byś teraz nie robiła ze mnie kogoś kto w oczy świeci a poza oczy obgaduje. No ale trudno. Nie bedę Wam atmosfery zatruwała. Bo teraz przy mnie zadna się nie wyżali bo ją "rzucę na tapetę" NA PRIVIe. A po co ma sie tego obawiać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry