• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

myslę ze jak najbardziej normalne i wykorzystaj chwile i zjedz cos porządnego i pożywnego bo ja depresji dostanę jak wy wszystkie tak w ciązy bedziecie chudnąc a ja przytyje

reklama
Nie martw się nie bedzie tak źle Kasia, ja na początku schudłam 3 kilo pewnie dopiero potem bym zaczęła przybywać, jeśli pujde w moją mamuśke to przytyje i to duuużo:tak:

myslę ze jak najbardziej normalne i wykorzystaj chwile i zjedz cos porządnego i pożywnego bo ja depresji dostanę jak wy wszystkie tak w ciązy bedziecie chudnąc a ja przytyje

Apropos wczorajszej rozowy na temat nazywania niektórych z nas przez naszych chłopów
Ja już nie jestem wylęgarką. Wczoraj wieczorem zostałam nazwana "rozrodczą pipką":wściekła/y::wściekła/y:
To tak dla poprawy humorku

Kasiu, to jakby co to będę Ci towarzyszyć w tyciu, bo u mnie zmiana wagi to tylko w jedną stronę :wściekła/y:

a z ciekawostek co sobie pomyślę, jak to dobrze, że mnie nie mdli to mi gula pod gardło podjeżdża :eek: to się nazywa siła autosugestii :szok:

reklama
Apropos wczorajszej rozowy na temat nazywania niektórych z nas przez naszych chłopów
Ja już nie jestem wylęgarką. Wczoraj wieczorem zostałam nazwana "rozrodczą pipką":wściekła/y::wściekła/y:

mój R najczęściej mówi czule do mnie KROWO lub CYCOCHU
a no i jeszcze ŻABKO mu sie zdaży

jeszcze trochę Was posłucham to będę mojemu wdzięczna za żabę, rybę lub fokę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry