• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ale sie atmosfera zrobiła, że sie nie chcę wchodzić:( Ogólnie to naprawdę nie wiem, o co Wam chodzi, przeciez Ola nie napisała nic złego, tylko wyraziła swoje zdanie...(od tego jest jak same piszecie forum) a Wy jakos strasznie na nią naskoczyłyście..i zrobiło się z tego jakas mega afera..moim skromnym zdaniem zupełnie nikomu nie potrzebna!!!

Ola - mam nadzieję, że nas tutaj nie zostawisz!!!

Ania. - no to wspaniałe wieści:)Wklej foteczkę fasolki!:)Trzymam kciuki za Was!

A mój K mówi do mnie po prostu Wiola, Wiolka, czasem Żono:) No i w smsach czasem mu się zdarzy Kochanie, albo Skarbie napisać:)
Za to mąż mojej siostry ciotecznej mówi do niej "mój kochany skurwysynku".. Super, nie???

reklama
A ja jakaś marniutka sie zrobiłam...chyba cisnienie spadło bo spanie mnie wzięło, że ciezko wysiedzieć.....
...i mam coś takiego jakby wzdęcia...ale ciiiiiiiiii...żeby nie spłoszyc fasolki.....;-)

Dzień dobry dziewczynki :-):-):-)

Dawno nie zaglądałam :zawstydzona/y:
Jakoś ostatnio nie było czasu - w sobotę miałam wesele, oprócz tego jeszcze moje studia i inne pierdoły 5dni w tyg :confused2: Ogólnie rzecz biorąc zawaliłam sobie ten rok zajęciami :confused2::confused2:
No ale może dzięki temu czas będzie mi szybciej leciał i raz dwa doczekam się czerwca i staranek :tak::tak:

Widzę, że tu jakieś awantury, jako raczej gość forum, a nie jego stała bywalczyni nie będę się wypowiadać. mam nadzieję, że jak najszybciej wszystko wróci do normy :tak::tak:

Nowe aniołkowe mamusie witam i zapalam
[*]

Kingus Tobie składam najszczersze gratulacje i przesyłam buziaczki dla córci :-):-)

Nie zdążyłam wszystkiego ogarnąć, co mnie ominęło przez ponad tydzień. :confused2::zawstydzona/y:
Są może jakieś nowe fasolki?? :-):-):-)

Przepraszam, że nie doczytuję co tam u Was, ale nie mam dziś siły. Jakieś choróbsko mnie dopadło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wracam więc do łóżka :-(:-(:-(

Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku!!
Buziaki :tak::-D:-)

Dzień dobry dziewczynki :-):-):-)

Dawno nie zaglądałam :zawstydzona/y:
Jakoś ostatnio nie było czasu - w sobotę miałam wesele, oprócz tego jeszcze moje studia i inne pierdoły 5dni w tyg :confused2: Ogólnie rzecz biorąc zawaliłam sobie ten rok zajęciami :confused2::confused2:
No ale może dzięki temu czas będzie mi szybciej leciał i raz dwa doczekam się czerwca i staranek :tak::tak:

Widzę, że tu jakieś awantury, jako raczej gość forum, a nie jego stała bywalczyni nie będę się wypowiadać. mam nadzieję, że jak najszybciej wszystko wróci do normy :tak::tak:

Nowe aniołkowe mamusie witam i zapalam
[*]

Kingus Tobie składam najszczersze gratulacje i przesyłam buziaczki dla córci :-):-)

Nie zdążyłam wszystkiego ogarnąć, co mnie ominęło przez ponad tydzień. :confused2::zawstydzona/y:
Są może jakieś nowe fasolki?? :-):-):-)

Przepraszam, że nie doczytuję co tam u Was, ale nie mam dziś siły. Jakieś choróbsko mnie dopadło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wracam więc do łóżka :-(:-(:-(

Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku!!
Buziaki :tak::-D:-)

Witaj
Jak na BB bywa , mamy świeżo upieczoną mamusię, mamy fasolki i Aniołkowe mamy

Witam kochane
Widzę że mała wymiana zdań się tu zebrała.Rozumiem obie strony:-)Bo zdaję sobie sprawę że w ciazy po poronieniu nie jest łatwo. Że sie boicie i że trochę strach. I że czasami można sie zapomniec że przeciez trzeba sie cieszyć z tego wspaniałego stanu jakim jest bycie w ciąży i ze sie ma w brzuszku dzidziusia.
Z drugiej strony rozumiem Olę, bo sama sobie zarzucałam że jak byłam w ciąży moze czasami za bardzo marudziałam , może za mało się cieszyłam(choć cieszyłam się bardzo) i obiecywałam sobie że teraz będe sie cieszyć z każdego dnia. Choć wiem że będzie to bardzo trudne bo strach jest silny. A poza tym , nigdy nie wiesz póki sama tego nie przeżyjesz.
Więc kochane na pewno Ola nie chciała nic złego i wiem o co jej chodziło. :tak:
Trzymajcie się kochane, pozdrówcie wszystkie fasolinki/dzidzie ode mnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry