Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
"Wieczne" niedomówienia...i nadinterpretacja.....;-)![]()
Fakt, ale strachu nie da się pozbyć , chociaż myslę pozytywnie i jestem przeszczęśliwa że mam w sobie fasolkę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
"Wieczne" niedomówienia...i nadinterpretacja.....;-)![]()
ale już na pewno wszystko jest jasne;-)
Praca wsród 9 dziewczyn. Współczuję;-):-)OLA?? Na pewno nie. Olu wróć , przecież na pewno się nie obraziłaś i nie opuściłaś nas![]()
Oj Oluś czekamy tu na ciebie. NIkt tu na pewno się nie obraża i nic złego nie chciał a nieporozumienia są zawsze:-) Pracuję w pokoju z 9 dziewczynami i wiem coś o tym:-)
Na pewno do końca nie da się pozbyć. Ale trzeba się starać i na pewno im dalej tym będziesz wierzyć i cieszyć się coraz bardziej. Choć starch zawsze będzieFakt, ale strachu nie da się pozbyć , chociaż myslę pozytywnie i jestem przeszczęśliwa że mam w sobie fasolkę.
Dziewczyny!! Proszę Was bardzo-raz na zawsze koniec tematu!!! Kto się obraził, a kto nie. Chyba nie o to chodzi na tym forum, żeby rozgrzebywac nieporozumienia. Więc jeszcze raz proszę- buzie (klawiatury) na kłódkę i wrócmy do normalnego trybu!!!!
Na pewno do końca nie da się pozbyć. Ale trzeba się starać i na pewno im dalej tym będziesz wierzyć i cieszyć się coraz bardziej. Choć starch zawsze będzie