Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
No to widzę że Twój mąż lubi takie bardziej "wodniste" nazwy.:-)jeszcze trochę Was posłucham to będę mojemu wdzięczna za żabę, rybę lub fokę ;-)
Oby tylko nie zbliżył się w tych nazwach do wieloryba.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to widzę że Twój mąż lubi takie bardziej "wodniste" nazwy.:-)jeszcze trochę Was posłucham to będę mojemu wdzięczna za żabę, rybę lub fokę ;-)
jak sobie przypomnę walcowatą fokę z zoo to stwierdzam, że już wieloryb choć większy to ma lepsze kształty ;-)No to widzę że Twój mąż lubi takie bardziej "wodniste" nazwy.:-)
no ja tej żaby i ryby przetrawić nie mogłam, ale skoro nie udało się przekonać małżonka do zmiany to trzeba było przywyknąćno proszę Was
ja juz tak przywykłam do tej krowy ze nie umiem się obrażać
, obiadek dochodzi, a potem musze wyskoczyć z M do teściów na wieś trzymajcie się, zapisze sobie numerek strony na której teraz pisze, bo pewnie jutro się nie odnajdę jak tu zajrze do waszych produkcji
.dobreApropos wczorajszej rozowy na temat nazywania niektórych z nas przez naszych chłopów
Ja już nie jestem wylęgarką. Wczoraj wieczorem zostałam nazwana "rozrodczą pipką"![]()
To tak dla poprawy humorku

ale czy aż tak śmieszne dla Ciebie to nie wiem

jeszcze trochę Was posłucham to będę mojemu wdzięczna za żabę, rybę lub fokę ;-)

zostaje jeszcze słoń morskiNo to widzę że Twój mąż lubi takie bardziej "wodniste" nazwy.:-)

Dziewczynki ja was proszę przestańcie ta dyskusję każda ma swoje zdanie i może je wyrazić
a ty ola wracaj i czasem się nie obrażaj jak aga irl też wywiązała się jakaś głupia dyskusja ujęła się dumą i nie ma jej do tej pory. Więc ola wracaj do nas i czasem nie znikaj .
She - to sie tam trzymaj jakoś!!!
Ania - to dobrze że juz umówiona. Czekam na wieści co gin powie!
..
Ale foczka jest bardzo fajna , ma przemilusi pyszczek.Więc może dlatego Cię tak nazwałjak sobie przypomnę walcowatą fokę z zoo to stwierdzam, że już wieloryb choć większy to ma lepsze kształty ;-)
no ja tej żaby i ryby przetrawić nie mogłam, ale skoro nie udało się przekonać małżonka do zmiany to trzeba było przywyknąć
No zmykam dziewczynki , chumorek mam fantastyczny po tych nazewnictwach, obiadek dochodzi, a potem musze wyskoczyć z M do teściów na wieś trzymajcie się, zapisze sobie numerek strony na której teraz pisze, bo pewnie jutro się nie odnajdę jak tu zajrze do waszych produkcji
.