• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczynki ja was proszę przestańcie ta dyskusję każda ma swoje zdanie i może je wyrazić
a ty ola wracaj i czasem się nie obrażaj jak aga irl też wywiązała się jakaś głupia dyskusja ujęła się dumą i nie ma jej do tej pory. Więc ola wracaj do nas i czasem nie znikaj .

No to widzę że Twój mąż lubi takie bardziej "wodniste" nazwy.:-)

Oby tylko nie zbliżył się w tych nazwach do wieloryba.
jak sobie przypomnę walcowatą fokę z zoo to stwierdzam, że już wieloryb choć większy to ma lepsze kształty ;-)
no proszę Was
ja juz tak przywykłam do tej krowy ze nie umiem się obrażać
no ja tej żaby i ryby przetrawić nie mogłam, ale skoro nie udało się przekonać małżonka do zmiany to trzeba było przywyknąć

No zmykam dziewczynki , chumorek mam fantastyczny po tych nazewnictwach:laugh2:, obiadek dochodzi, a potem musze wyskoczyć z M do teściów na wieś trzymajcie się, zapisze sobie numerek strony na której teraz pisze, bo pewnie jutro się nie odnajdę jak tu zajrze do waszych produkcji:tak:.

Apropos wczorajszej rozowy na temat nazywania niektórych z nas przez naszych chłopów
Ja już nie jestem wylęgarką. Wczoraj wieczorem zostałam nazwana "rozrodczą pipką":wściekła/y::wściekła/y:
To tak dla poprawy humorku
dobre :-D:-Dale czy aż tak śmieszne dla Ciebie to nie wiem:no::no:
Mój nie ma takich wybitnych nazw po prostu
słonko..kotku...myszko.. niuniuś...

jeszcze trochę Was posłucham to będę mojemu wdzięczna za żabę, rybę lub fokę ;-)
:-D:-D:-D:-D

No to widzę że Twój mąż lubi takie bardziej "wodniste" nazwy.:-)

Oby tylko nie zbliżył się w tych nazwach do wieloryba.
zostaje jeszcze słoń morski :-D:-D:-D:-D

Dziewczynki ja was proszę przestańcie ta dyskusję każda ma swoje zdanie i może je wyrazić
a ty ola wracaj i czasem się nie obrażaj jak aga irl też wywiązała się jakaś głupia dyskusja ujęła się dumą i nie ma jej do tej pory. Więc ola wracaj do nas i czasem nie znikaj .

Ciii, Karola my tu próbujemy zmienić temat ;-)
może przez te krowy, wylęgarki, foki się uda ;-)

Ps. Ola, a Ciebie jak mąż nazywa? ;-):-)

jak sobie przypomnę walcowatą fokę z zoo to stwierdzam, że już wieloryb choć większy to ma lepsze kształty ;-)

no ja tej żaby i ryby przetrawić nie mogłam, ale skoro nie udało się przekonać małżonka do zmiany to trzeba było przywyknąć
Ale foczka jest bardzo fajna , ma przemilusi pyszczek.Więc może dlatego Cię tak nazwał

reklama
No zmykam dziewczynki , chumorek mam fantastyczny po tych nazewnictwach:laugh2:, obiadek dochodzi, a potem musze wyskoczyć z M do teściów na wieś trzymajcie się, zapisze sobie numerek strony na której teraz pisze, bo pewnie jutro się nie odnajdę jak tu zajrze do waszych produkcji:tak:.

Właśnie chodziło mi o poprawienie Wam humorków po tych wcześniejszych niedomówieniach i zgrzytach.
Jeśli którąś z Was obraziłam - to przepraszam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry