• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
karola322 - biedactwo! Wiem, że łatwo powiedzieć, ale musisz spróbować zasnąć..a jutro mąż będzie już przy Tobie!Tak w ogóle to mój K też dzisiaj nie ma do piatku bo na szkoleniu jest..

natalineczka - ja dzis jechałam może jakieś 300m, i normalnie nic nie widziałam tak mi szyby parowały!Chyba zimówki trzeba wyciągnąć!

natalineczka od dwóch dni nie ma. Mam wybrać jeszcze dwa zastrzyki i później duphaston i zobaczymy łożysko mam nisko i blisko szyjki macicy i dlatego czasem są te upławy chociaż po zastrzykach ich już nie powinno być a one robią psikusy już przez tydzień był spokój a w tamten czwartek tyle ich było że masakra ale po 3 dniach się znowu uspokoiły. A czuje się od dwóch sni dobrze bo ostatnie tygodnie spędziłam przy kibelku i oczywiście siedzę już w domu 4 miesiąc ale dzidzia jest najważniejsza :-):-):-).
wiola skarbie wiem że muszę ale będzie ciężko:-(:-( czekam tylko na sobotę i niedzielę bo w piątek tez go nie będzie cały dzionek. Ale jeszcze dwa dni i wekend i jak się do niego przytule to go nie wypuszczę:-):-)

natalineczka od dwóch dni nie ma. Mam wybrać jeszcze dwa zastrzyki i później duphaston i zobaczymy łożysko mam nisko i blisko szyjki macicy i dlatego czasem są te upławy chociaż po zastrzykach ich już nie powinno być a one robią psikusy już przez tydzień był spokój a w tamten czwartek tyle ich było że masakra ale po 3 dniach się znowu uspokoiły. A czuje się od dwóch sni dobrze bo ostatnie tygodnie spędziłam przy kibelku i oczywiście siedzę już w domu 4 miesiąc ale dzidzia jest najważniejsza :-):-):-).
wiola skarbie wiem że muszę ale będzie ciężko:-(:-( czekam tylko na sobotę i niedzielę bo w piątek tez go nie będzie cały dzionek. Ale jeszcze dwa dni i wekend i jak się do niego przytule to go nie wypuszczę:-):-)
no to oby sie juz nie pojawily :no::no::no::no::no:
moze tom przez to lozysko rzeczywiscie :eek::eek::eek::eek:
dobrej nocy, karaluchy pod poduchy

Witam cieplutko w tą zimną noc! Jak zwykle mam dla was ogłoszenia parafialne:)

Jutro(Dzisiaj) jest Dzień Dziecka Utraconego (15.10.2009).
Z tej okazji odbędzie się Msze Św. w intencji zmarłych dzieci oraz ich rodziców.

Warszawa 15.10.2009 19.30 oo.Dominikanie, Warszawa, ul. Dominikańska 2

Pozdrawiam

reklama
witam cieplutko w tą zimną noc! Jak zwykle mam dla was ogłoszenia parafialne:)

jutro(dzisiaj) jest dzień dziecka utraconego (15.10.2009).
Z tej okazji odbędzie się msze św. W intencji zmarłych dzieci oraz ich rodziców.

warszawa 15.10.2009 19.30 oo.dominikanie, warszawa, ul. Dominikańska 2

pozdrawiam
szkoda że nie mogę być na tej mszy jak by w łodzi była to bym się wybrała a tak. Ale pomodle się w domu za nasze aniołki.
Wy już kochane prawie wszystkie śpicie a ja nie mogę zasnąć :-(:-( buziaczki skarbeczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry