Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Odnośnie leków na wywołanie poronienia, ja również je dostałam. Męczyłam się 6 godzin czekając, to nie było miłe. Ale rzeczywiście ginekolog powiedziała, że najlepiej by było, gdyby organizm sam zaczął. A następnie zabieg przy ogólnym znieczuleniu.
Kciuki zacisnieteWitam się z rana przy herbatce... U nas dziś pogoda o niebo lepsza..ale i tak zimno!
Karola322 - mam nadzieję, że udało Ci się zasnąć chociaż na chwilę..i że mąż dawał Ci regularnie znaki!!!
V-jolka80 - ja też pójdę się w ciszy pomodlić i też sama..mój K to pewnie nawet nie wie, że dziś taki dzień, a jest do piątku na szkoleniu..
lady87 - teraz może być już tylko lepiej..chociaż ból i tęsknota zawsze pozostaną..
Dziewczynki!
Jesteśmy z naszymi Maluszkami na co dzień i One są z nami - rozradowane, bo na kolanach Najlepszego Ojca w niebie! Utracone, ale zyskane Skarby w niebie!
Nasze bliźniaki bawią się z Waszymi córeczkami i syneczkami w najpiękniejszym Boskim ogrodzie
Światełka dla Wszystkich Aniołków (*)(*)(*)
A ja dziś idę na to usg tarczycy. Proszę, trzymajcie kciuki, żeby tam bardzo źle nie było...