• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
dziewczyny
Ja wczoraj dostalam plamien i mysle ze te plamienia dzisiaj przekszałcaja sie szkoda:(
Ale bede walczyc dalej od tego cyklu.
Nie podDAJE SIE pozdrawiam
:-)

Ostatnia edycja:
reklama
457d1caadc.jpg

Światełka dla Naszych Kochanych Aniołeczków....

[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Dla wszystkich Aniołków...

Moim Aniołkiem opiekują się jego dziadkowie - rodzice mojego D - więc jest pod najlepszą opieką z możliwych...
Ja do kościoła pójdę, ale nie na mszę...
Chcę iść tak po prostu pomyśleć, sama...
Podobnie jak w momencie, gdy Tosia odeszła...
Też byłam sama....

Odnośnie leków na wywołanie poronienia, ja również je dostałam. Męczyłam się 6 godzin czekając, to nie było miłe. Ale rzeczywiście ginekolog powiedziała, że najlepiej by było, gdyby organizm sam zaczął. A następnie zabieg przy ogólnym znieczuleniu.

No to mnie wpier dali na trzy dni do szpitala i dawali tabletki na poronienie- i nic się nie działo. Wypuścili na 7 dni do domu żebym poroniła naturalnie- dalej nic. Wróciłam do szpitala to już trzymali mnie 5 dni każdego dnia tabletki na poronienie doustne i dwa razy miałam 2 tabletki dopochwowe i dopiero ta druga tabletka coś zdziała i od razu poszłam na zabieg. Ale ani lekarz ani ja nie wiedziałam że poroniłam domyślałam się tylko że coś za dużo mi tego wyleciało jak byłam w wc dobrze że to lekarzowi powiedziałam bo by mnie dalej męczyli. A ból był masakryczny a ja głupia wstydziałm się pielęgniarkom powiedzieć że mnie boli , a jęczałam i plakałam z bólu i doiero po godzinie się przyznałam to dali znieczulenie. Ale to wszytsko to nic najgorsze siedziało w głowie!

Witam się z rana przy herbatce... U nas dziś pogoda o niebo lepsza..ale i tak zimno!

Karola322 - mam nadzieję, że udało Ci się zasnąć chociaż na chwilę..i że mąż dawał Ci regularnie znaki!!!

V-jolka80 - ja też pójdę się w ciszy pomodlić i też sama..mój K to pewnie nawet nie wie, że dziś taki dzień, a jest do piątku na szkoleniu..

lady87 - teraz może być już tylko lepiej..chociaż ból i tęsknota zawsze pozostaną..

Dziewczynki!
Jesteśmy z naszymi Maluszkami na co dzień i One są z nami - rozradowane, bo na kolanach Najlepszego Ojca w niebie! Utracone, ale zyskane Skarby w niebie!
Nasze bliźniaki bawią się z Waszymi córeczkami i syneczkami w najpiękniejszym Boskim ogrodzie :)
Światełka dla Wszystkich Aniołków (*)(*)(*)

A ja dziś idę na to usg tarczycy. Proszę, trzymajcie kciuki, żeby tam bardzo źle nie było...

Witam się z rana przy herbatce... U nas dziś pogoda o niebo lepsza..ale i tak zimno!

Karola322 - mam nadzieję, że udało Ci się zasnąć chociaż na chwilę..i że mąż dawał Ci regularnie znaki!!!

V-jolka80 - ja też pójdę się w ciszy pomodlić i też sama..mój K to pewnie nawet nie wie, że dziś taki dzień, a jest do piątku na szkoleniu..

lady87 - teraz może być już tylko lepiej..chociaż ból i tęsknota zawsze pozostaną..

Dziewczynki!
Jesteśmy z naszymi Maluszkami na co dzień i One są z nami - rozradowane, bo na kolanach Najlepszego Ojca w niebie! Utracone, ale zyskane Skarby w niebie!
Nasze bliźniaki bawią się z Waszymi córeczkami i syneczkami w najpiękniejszym Boskim ogrodzie :)
Światełka dla Wszystkich Aniołków (*)(*)(*)

A ja dziś idę na to usg tarczycy. Proszę, trzymajcie kciuki, żeby tam bardzo źle nie było...
Kciuki zacisniete:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry