• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mój też mówi, ze to rozdrapywanie ran....

A mnie to strasznie denerwuje...
Bo czy dla niego Tosia była nie ważna,
skoro wspominanie jej to dla niego rozdrapywanie?
Czy on nie rozumie, że na rana nigdy się nie zabliźni...?
Ech....
Szkoda słów...
I znowu płacz....

Wiesz, a ja naprawde myśle, że oni chcą dla nas dobrze, że im się wydaje, że najlepiej jest zapomnieć i zyć dalej....tylko to nie oni będa musiali ciągle u lekarza powtarzać, że byłysmy juz w ciązy...i i tak ciągle pamietać tą datę...nawet jak juz w brzuszku będzie nasz skarb...:-(

reklama
Kochana, mężczyźni maja inną naturę, psychikę....ale to, że jest inna nie świadczy, że gorsza, że nie pamiętają, po prostu niektórzy mężczyźni nie otwierają się emocjonalnie, a kobiety tak (nie wszystkie)..... Po prostu poproś go, by był z Tobą i tyle....nie musicie nic mówić, ani wspominać...po prostu milczeć w objęciach....Nie rycz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zawstydzona/y:

Wiesz, a ja naprawde myśle, że oni chcą dla nas dobrze, że im się wydaje, że najlepiej jest zapomnieć i zyć dalej....tylko to nie oni będa musiali ciągle u lekarza powtarzać, że byłysmy juz w ciązy...i i tak ciągle pamietać tą datę...nawet jak juz w brzuszku będzie nasz skarb...:-(

Ja to wszystko wiem...
Ja to wszystko rozumiem...
Ale to wcale nie zmienia faktu,
że każdy taki tekst powoduje u mnie to,
że mam ochotę wykrzyczeć,
że on nie kochał naszej córki tak mocno
jak ja!!!!!
Choć wiem, że to nie prawda...
:-(:-(:-(

u nas wczoraj nie było prądu cały dzien i mój R mówi że mogliby nam wyłaczać ten prąd raz w tygodniu bo i kolacja przy świecach była i przytulanki i w ogóle tak inaczej miło ciepło tuląco
i jeszcze na koniec jak wychodził do pracy to usłyszałam że mnie kocha
czuje ze on pamięta ale nie potrafi okazać emocji i uczuć nie będę go zmuszać do tego jemu pewnie też ciężko kiedy widzi moje łzy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry