• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam się z Wami dziewczynki.
Od wczoraj od godz.11 przed południem prawie do teraz nie miałam prądu.:szok::szok::szok:
Nadrobić Was nie mam szans,ale postaram się być na bieżąco.
pozdrawiam

reklama
Dzięki Wam , dziewczyny kochane !! Spróbuje w takim razie zaopatrzyć sie w te testy, i do dzieła!!! Może tym razem sie uda .

Wiem że dzisiaj taki melancholijny dzień , i aniołkowych mam co dzień przybywa ale mimo To życzę Wam dążenia do celu ( w naszym przypadku cel jest jeden - zaciążyć i donosić zdrowego dzidziusia) .

Moje aniołki : 25.02.2000 (8tc) i 17.09.2009 (6tc)

as ja pisalam niedawno posta z pytaniem do ciebie :) czy szczepienie przeciw zoltaczce a wlasciwie doszczepienie sie jedna dawka moze byc szkodliwe gdybym zaszla w ciaze np dwa tygodnie po szczepieniu? bo roznie pisza raz ze to nie szkodliwe a raz ze trzeba odczekac 4 tygodnie a ja nie wiem jak to jest, mysle ze nie zaciazylismy (okaze sie za tydzien) ale jednak chcialabym wiedziec jak to wlasciwie jest a ze ty to nasza lekarka jestes to ja prosze o twoja opinie...
nie wiem co mnie podkusilo zeby sie doszczepic (mialam niskie przeciwciala a szczepilam sie 10 lat temu) no ale juz nie cofne czasu :/ szczepilam sie 24 wrzesnia

reklama
Hormon tarczycy -Tyroksyna T4
wartość prawidłowa 5,0 do 12,0 ug/dl

czynna biologicznie tyroksyna -FT4 0,8 do 1,8 ng/dl

Hormon tarczycy - Trijodotyronina T3
wartość prawidłowa : T3 we krwi : 0,7 do 1,8 ug/dl

FT3 2,5 do 6,0 ng/dl

TSH 0,3 do 3,5 mj/l
Test TRH : po 30 min 3do 30 mj/l

Może Wam choć trochę pomogłam . To ztakiej mądrej książki o wynikach badań.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry