Natalineczka555
kocham kochać :)
she odezwij sie !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Witam dziewczyny
Muszę się pochwalić, że będziemy mieli synusia Bartusia
Wszystko w porządku, waży 500g i rozwija się prawidłowo:-)
Buziaczki dla wszystkich![]()
no to super wieści gratulacje ja wpadne dopiero po 22 jak z pracy wroce bo musze juz leciec papatki kochane kurczeWitam dziewczyny

No i pewnie możesz za niedługo zaczynać... a kiedy to już Twoja dcyzja... trzymaj się dzielnie
ja też ślub odwoływałam i jakoś mężatka jestem -to jest norma -do jutra się dogadacie:-)

no to za powrót po drinie (bezalkocholowym) i czekamy na trzęsienie ziemi a później teściki

przyznaj się przekonały Cię do powrotu instrukcje Vjolki:-)
i faktycznie rywanol mi dali
durne te baby jakieś -kolegi córkę w przedszkolu do psychologa wysłali -bo ADHD ma, za żywa jest
kolega poszedł bo wyjścia nie miał a pani psycholog -Dziecko zdrowe -to te panie trzeba na badania wysłać... bo kiedys sie dziećmi zajmowali -kółeczka, tańce, zabawy -a teraz jak sie dziecko zesika w przedszkolu to mogą po rodzica zadzwonic zeby przebrał

bo paniusie siedzą i g.. robią
ja mówię -jak to przecież miała być juniorka -tak cały czas wychodziło, a Ty mi na to -ale jest chłopiec

a jeśli chodzi o palenie -po prostu rzuć i z bani. Ograniczanie nic nie da -będziesz co chwilę ślipić za ile mozesz zajarać... po prostu rzuć bo fasolki nie będzie...

gratuluje siusiaka w domu
.Witam dziewczyny

Dziewuszki jestem dzisiaj -mieliśmy wczoraj wyjechać ale powiem Wam szczerze -po prostu coś robiło wszystko żebyśmy nie jechali... więc darowalismy sobie podróże i jedziemy dzisiaj...
Agniesia82 do Ciebie też to pytanie -jak samopoczucie???
Ja dalej postuluje za bb-elektrownią na dymano:-):-):-):-)
i co i tyle... i te piersi mam wrażliwe, ale nie cały czas, tylko parę razy w ciągu dnia.

Musiałam odespać chyba poprzedni tydzień. U mnie mama chora, mąż w pracy, tak więc trzeba się wyszykować i do sklepu po jakieś jedzonko na obiad skoczyć. ;-);-) Tylko najgorsze, że nie mam pomysłu co by tu zrobić :-

No ale ile można 

Trochę nie chce iść do tej mojej przychodni, bo powiedzą, że jak kaszel długo trwa, to najlepiej jeszcze rentgena zrobić. A ja ze względu na chęć staranek niedługo wolałabym takich rzeczy nie robić