• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hehhehe nie wszystkim mala dane jest urodzic syna :):):) sluchajcie a moze ja poprostu nie moge urodzic syna co????moze te wszystki aniolki byly plci meskiej i dlatego co????to juz jakas teoria nie????

reklama
Aga no moze i racja znam taki przypadek w mojej rodzine jest dziewczyna barzdo długo starała sie o dziecko w koncu urodziła synka okazało sie ze jest bardzo chory ma najciezszy rodzaj hemofili jest to nie uleczalne lekarze twierdza ze gdyby urodziła sie dziewczynka była by na 100% zdrowa!!!!

witam
Agnieszka - ale ten twoj gin wylewny ach niech go cos trafi ciekawe co moja wymysli
słodziutka- dobrej nocki
ja tez na chwilke wpadłam zobaczyc co u was słychac?
ja chciałabym córeczke ale teraz juz mi to obojetne co do imienia to Wiktoria weronika zuzia oliwia
syla - dobry pomysł z tym watkiem badania po....

Michas bo tak ma na imie ten chłopczyk ma juz połtora roczku ale wychowanie go to jest koszmar jak to dziecko jest strasznie ruchliwy i ciekawy swiata a nie wolno mu sie bawic samemu wszedzie trzeba chodzic za nim krok w krok bo kazde nawet najmniejsze uderzenie upadek na pupe czy cokolwiek odrazu konczy sie wylewem krwi w tym miejscu natychmiast trzeba w niego walic takie specjalne zastrzyki i kolejna ciaza u tej dziewczyny jest bardzo ryzykowna bo jesli urodzi chłopca to tez bedzie chory a jesli dziewczynke bdzie zdrowa no i boja sie ryzykowac

mirka mi tez ostatnio niedobrze słabo itd co jakis czsas uderza mi ciepło az sie boje ze cos mogło sie stac chociaz az tak płodna to nie jestem
Po pierwszym poronieniu dostałam biseptol a przy drugim jakies 3 tabletki ale nie pamietam nazwy

dziewczęta zniknęlam na chwileee bo przyszedł sąsiad!! wprowadził sie nie dawno.informatyk! ma 25 lat hahah a mój mąż akurat wybyl do brata na noc! no ale co nie wygonie goscia:-) no i mi zaczął ruter instalowac ale cos nie wyszło i powiedzialam ze jestem zmęczona i poszedł:-)
heh ale goscinna jestem! a mój M zazdrosny!!! ale mam ubaw:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry