• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nie było mnie marę dni i takie zaległości że nie idzie przebrnąć przez te strony:tak: widać forum i imprezki kwitną:rofl2::-D
Ja jestem już po 3 @ od zabiegu i mam zielone światełko za 2 dni wypada u mnie max dzień płodny :-) a wczoraj się kochaliśmy bez zabiezpieczeń tzn zawsze kochamy się bez zabezpieczeń ale mój M uważa ale wczoraj nie uważaliśmy i nie wiem dlaczego bo już nie mogłam się doczekać zielonego światełka a teraz jestem przerażona, choć sam stosunek nie oznacza odrazu ciąży ale i tak jestem przerazona bo wtedy za pierwszym staraniem nam się udało i zaszłam w ciąże
Ogarnął mnie wielki strach tym bardziej że za dobry miesiąc lecimy na wakacje i jeszcze bardziej jestem przerażona że moge być w ciąży od wczoraj:rofl2: jaka ja jestem zakręcona sama nie wiem czego chce a raczej się bardzo boję czy to nie za wcześnie kurcze idzie zeshizować

witajcie dziewczynki:-)
widze ze cisza i spokój na BB na maksa!!!
Dilajla-trzymam kciuki zeby sie udało i nic sie nie martw!!

za to u mnie jak nie urok to sraczka!! rano obudziła sie z okropnym bólem w barku i szyji, no masakra, cos mi przeskoczylo i wyglądam jak połamana:-( do tego tak mnie boli jajnik ze ledwo siedze!
no i jeszcze mężulek wrócił rano od brata cały zakatarzony , a wiecie co sie dzieje jak facet dostanie lekkiego kataru tylko...no masakra gorzej jak z dzieckiem, leży pod kołdrą z husteczka w ręku i biaduli jaki to on jest strasznie chory!!! hahahah no wymiękam, zażyczyl sobie jaką zupe na rozgrzanie wiec gotuje mu zupke!
wieczorem mielismy isc na noc świętojańska no i chcieliśmy wyskoczyc na jarmark świętojański ale chyba nici z tego...
no i pogoda tez do du....

Dilajle, kochanie, bedzie co ma być, ciesz się, ze narazie jest dobrze:-)A ja wierzę, ze tak będzie cały czas:tak:

Gabi, udanej zabawy, wypij za zdrowie forumowiczek:-)

Syla, biedactwo Ty nasze, przytulam Cię kochanie. Wskocz do M do wyrka i razem się wygrzejcie

heheh, męzus sobie uwił w łóżeczku gniazdko:-) i dobrze mu tem bezemnie:-) a zonka dzis przynies podaj pozamiataj:-) hehe
no ale nie mam nic przeciwko ostatnio to on przy mnie ciagle latał, przez ostatnie 8 miesiecy więc ja dzis udaje ze jestem taaaka zatroskana o jego mały katarek:-) hahahah

GABI baw sie dobrze:-)

Witam dziewczynki :-)
Gabi życzę wspaniałej zabawy tylko nie pij za dużo hihi ;-)
Dijajle bedzie wszystko dobrze zobaczysz nie stresuj sie kobito tylko ciesz :-)))))
Czyżby zaczęło sie sezon fasolkowy na BB ;-)))) ja muszę jeszcze poczekać
syluś Ty sie tam ładnie opiekuj mężusiem mój też jak ma tylko lekki katar to umiera oni chyba wszyscy tak mają udaja twardzieli a jak sie pojawi lekki katarek to odrazu tacy bezbronni sie robia :)

reklama
dobra dziewczynki ja spadam conieco porobic....sobota dzis i goscie z polski przylatuja wiec wyszykowac pokoje trzeba hihihi....a dom ma jakoes 150 metrow do obrobienia wiec najwyzsza pora sie ruszyc hihihii...tak wiec ja uciekam i do pozniej ...milego weekendu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry