• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
kobitki WY ZAWSZE pocieszanie i podnosicie na duchu
czytając wasze posty to sie poczułam jakbym juz na 100% w ciazy była a ja nie wiem :rofl2: mam nadzieje ze mój organizm jest na tyle mądry i sam wie kiedy jest dobry moment i jest już gotowy na zafasolkowanie

Mireczko proszę cię ty już tyle nie sprzątaj

A ja dzis mam wolne wczoraj wszystko wysprzatałam na dzis mi została tylko łazienka :-)))) i moge sie lenic obiadek na jutro zrobiony dzis zjem resztki z wczoraj ahhaah

bo dziewczynki nie wiem czy zauwazyyscie ale zbliżamy sie wszystkie powoli do zielonego światełka:-) i mam nadzieje ze niedługo będą same fasolki:-) Dilajla przesyłaj fluidki:-)

syla ale ja nie wiem czy jestem w ciaży tylko pisałam ze może bo wczoraj sie kochaliśmy a sa dni płodne ale do zafasolkowania to jeszcze długa droga
Ale obiecuje że jak tylko zobacze 2 kreski na teście to fluidki będę słać na wszystkie strony świata:rofl2:
Teraz coś mnie jednak brzusio pobolewa, może mój M był wczoraj za ostry:-D:rofl2:

Hej,dziękuję,sprobuję się dobrze bawić,choć ochotę mam średnią.pić to raczej nie piję,bo idę z dzieckiem.No ale skoro tak prosicie,to może jak już Misiek pójdzie spać to lampkę winka za Was;-)
Paaaaaaaa.

ja tylko na chwilke wpdałam...

dzis jestem w szale sprzatania domku, a poza tym to mnie energia roznosi...

wczoraj doktor powiedział mi ze moje jajniczki wygladaja slicznie-komplement typowo ginekologiczny, i ze w porównaniu z ostatniim razem sa barddzo dobrze wypełnione-nie wiem to co znaczy ale z wrazeniea nie zapytała, i powiedział tez ze ma nadzieje ze nastepnym raziem-czyli 31 lipca zobaczymy sie juz we trojke! tzn ze ja juz bede w dwóch osobach:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no i mezus oczywiscie..dostałąm luteinke na moj marny progesteron na II faze cyklu, i ACC na sluzik....wiesiołek mam nadal brac i 3 razy dziennie folic....i metformax oczywiscie...
cieszymy sie strasznie....

reklama
dilajla- zycze Ci , aby się udało, choć rozumiem Twoje obawy. Właśnie dziś myslałam o tym czy sie odważe, ale dla Mnie zielone światełko jeszcze daleko przede Mną.

Jesteście wspaniałe!! Czytam i wiem ,że nie jestem sama. Częściej się wczytuję aniżeli piszę , ale tu jestem.

Wybaczcie mi póki co,że marudzę ,ale sprawa dla Mnie tak świeża,że łza się w oku kręci nawet jesli ktoś spojrzy na Mnie. nie umiem się pohamować. Tak mi żal!!

Aga, dziękuję za zaproszenie, nie umiem się jeszcze z tym forum obchodzić. Jesli jakąś gafe popełnię proszę o wybaczenie.

DOBRZE,ŻE JESTEŚCIE.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry