• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej,babki,ja nie w temacie,jutro mamy wesele,potem Was nadrobię:tak: tylko ostatnia stronę przeczytałam.Z hemofilią to jest troszkę inaczej niż myślicie (chyba bo nie doczytałam wszystkiego).Dziedziczą (czyli chorują) chłopcy.Dziewczynki tylko przekazują geny.Jeśli dziewczynka otrzyma dwa geny kodujące hemofilię (czyli choroba będzie aktywna) to niestety ciąża kończy sie poronieniem.Chociaż gdzieś tam był przypadek,ze dziewczynka z hemofilia żyła kilka lat (do pierwszej @).
Ale wiecie jak to jest,loteria pod każdym względem.Nie wiadomo,co kolejne dziecko dostanie:baffled:
Trzymajcie się wszystkie.Szkoda,ze nie mam czasu Was przeczytać dokładnie.
Mi ciut smutno. Jutro ślub szwagra.Jakieś myśli mnie nachodzą takie....że człowiek też przysięgał,że przyjmie dzieci z miłością,więc dlaczego...:-(
Papapa.

reklama
Jeszcze doczytałam o antybiotykach.ja nie brałam po zabiegu,tylko miałam się "obserwować" temp.,ciśnienie itp.
To teraz już spadam.Paapapa.

Jak zwykle po czasie , ale odpowiadam. Moja ciąża obumarła, gdyby nie USG nosiłabym ja pewnie do dziś. Zadnych symptomów,że coś nie tak. Poronienie mi wywołano tabletką dopochwową, wszystko wyleciało, tak powiedzieli, ale po 3 dniach , gdy przyszłam na kontrolne USG podjęto decyzję o zabiegu. Po nim wszystko ustało, bóle-skurcze i krwawienie. Nic mi fizycznie nie jest.. kontrola 7 lipca. Antybiotyków brak.

miroslava nie o te tabelki mi chodzilo ale i tak ciekawych rzeczy sie dowiedzialam...jak sprawdzilam to moj oststni aniolek byl plci meskiej....nastepny chlopak moglby sie poczac w sierpniu a nastepny dopiero w grudniu....ojjjjj......chyba nie mam szans.....buuuu

dobra.....to ja spadam tez....co tu sama ze soba pisac bede....pozostaje mi zyczyc milej nocki no i......chyba powiedziec dzien dobry na rano jak sie tu znowu pojawicie hihihiih.....do jutra

reklama
witam laseczki przy pieknej sobocie:-)Co tu taka cisza śpicie :szok: Wpadłam na chwilke poczytac a tu cicho sza Zakupy zrobione jeszcze sprzatanko mnie czeka a jutro na działke pogrilowac mam nadzieje ze pogoda bedzie ładna;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry