• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
KAROLCIA A NIE MÓWIŁAM ŻE JEST FASOLKA

tak bardzo się cieszę i wychodzi na to że biegniemy razem na porodowkę
kurczę aż się popłakałam

Kasiu....oszalałam...i jestem taka szczęsliwa....
jutro rano zrobie jeszcze jeden...bo ja chcę zobaczyć dwie wyraźne krechy!
I troszkę się boje....tak bardzo bym chciała, żeby wszystko było teraz dobrze!

kochana i będzie wszystko super a w lipcu będziemy wklejały zdjęcia naszych szkrabów
mówiłaś męzowi

jeszcze nie, bo nie ma go w domku...czekam jak przyjdzie....
...ucieszy się!!!!!
....kurcze...nie wierze....
...uszczypnijcie mnie!!!!!!!!!!

i co teraz....może na połowe listopada się do gina umówie?
bo teraz to nie ma sensu, bo za wczesnie co?

nie wiem jak wy ale ja mam w planach isc miedzy 8 a 9 tygodniem bo wczesniej to moge sie tylko stresow najesc, jesli nie bedzie jakis boli brzucha krwawien itd to nie pojde wczesniej bo pewnie to prawda co do zbyd wczesnych badan w ciazy ze sa szkodliwe i raczej nie potrzebne. kiedys kobiety wlasnie chodzily dopiero od 3 miesiaca bo lekarze wtedy juz nie badali tak normalnie ginekologicznie tzn nie uciskali powlok brzusznych jedynie ogladali szyjke przez wziernik i uwazam ze teraz tez tak powinno byc i nie dam sie zbadac normalnie przed 12tc choc u mnie to nie badanie bylo przyczyna tylko prawdopodobnie wada dzidziusia. milego wieczorku dziwczyny ja ide poprzytulac mezusia bo cos sie zle czuje dzis a wczoraj byl taki milutki ze musze mu to wynagrodzic :)

a ty karola sie nie przejmuj tymi plamieniami, ja mialam ostatnim razem typowo miesiaczkowe bole brzucha i normalne krawienie ze skrzepami trwalo jeden dzien a potem cisza i zaczely mnie bolec piersi wiec zrobilam ten ostatni test ktory mialam i sie okazalo ze to bylo od zagniezdzania sie. wtedy nawet nie przypuszczalam ze mozna normalnie krwawic. pewnie dlatego niektore kobiety mysla ze to byl okres i o ciazy dowiaduja sie w 3 miesiacu. gdybym ja wtedy tego testu nie zrobila to pewnie bym czekala na kolejna @ wiec wypadal by wtedu juz 3 miesiac. trzymam kciuki za was dziewczyny :) wszystko bedzie dobrze tylko sie nie zamartwiajcie i cieszcie sie z waszych dzidziusiow :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry