• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

WITAJCIE KOCHANE
DOBRA KOCHANE ALE SIĘ ROZPISAŁAM :-)MUSZĘ ZJEŚĆ ŚNIADANKO BO ZNOWU MI NIE DOBRZE:wściekła/y::wściekła/y:.

A ja razw tygodniu mam spokój z mdłościami i wymiotami. Ale przez ten dzień tak misię wszystko skumuluje że na drugi dzień mam wymioty znawiązką. O 5 rano budzą mne mdłości, trzymają mnie do wieczora a wieczorem mam mega wymioty.
I jakoś wtedy też złość we nie się wzmaga.

reklama
a ja razw tygodniu mam spokój z mdłościami i wymiotami. Ale przez ten dzień tak misię wszystko skumuluje że na drugi dzień mam wymioty znawiązką. O 5 rano budzą mne mdłości, trzymają mnie do wieczora a wieczorem mam mega wymioty.
I jakoś wtedy też złość we nie się wzmaga.
aga wiem co to są mdłości i wymioty bo mnie męczą od 5 tygodnia i powolutku dopiero teraz zaczynają się uspokajać chociaż czasem też okupuje kibelek ale już rzadziej na szczęście:-):-)

dziewczynki pomóżcie mi mam jeden suwaczek chce stworzyć kolejny wpisuje ten kod i wychodzi mi invalide file czy coś takiego szlak mnie zaraz trafi:-(:-(

aga wiem co to są mdłości i wymioty bo mnie męczą od 5 tygodnia i powolutku dopiero teraz zaczynają się uspokajać chociaż czasem też okupuje kibelek ale już rzadziej na szczęście:-):-)

dziewczynki pomóżcie mi mam jeden suwaczek chce stworzyć kolejny wpisuje ten kod i wychodzi mi invalide file czy coś takiego szlak mnie zaraz trafi:-(:-(

wiesz...ja daje kopiuj wklej obrazek...nie wpisuje zadnego kodu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry