Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam takie pytanko, czy można stosować kremy do depilacji w ciąży? normalnie ich używałam do okolic dowcipnych, ale teraz mam opory, bo może to za silna chemia

mam listę krok po kroku i kupuję -nie wiedziałam np że są pudry które po nałożeniu dają efekt różu (bleee) a nie brązu
nie wiedziałam jak powiększyć a jak pomniejszyć oko -fajna zabawa...
gdyby nie to że koleżanka sprzedała mi super gina w prywatnej klinice z umową z NFZ to też bym nieźle płynęła -a tak to przynajmniej lżej. To jest dobre rozwiązanie. Myślę że krem Wam nie zaszkodzi -o ile Cię nie uczuli -bo w ciąży organizm może nie tolerować tego co przed. A jak masz wątpliwości przeżuć się na inny rodzaj depilacji.
U mnie niestety również wydzielina , czasami przeźroczysta, czasami mleczno-biała , a raz w tygodniu brunatno czerwonaAga, Karolcia, nie wiem, czy u Was jest tylko odczucie, czy również wydzielina. Myślałam, że znowu upławy mi się przyplątały, ale lekarka powiedziała, że to jest normalne, że to śluz z naskórkiem, który się złuszcza pod wpływem hormonów
Aga, Karolcia, nie wiem, czy u Was jest tylko odczucie, czy również wydzielina. Myślałam, że znowu upławy mi się przyplątały, ale lekarka powiedziała, że to jest normalne, że to śluz z naskórkiem, który się złuszcza pod wpływem hormonów
Aga34 no w przyszłym roku wogóle będzie tłoczno -i zapisz tu dziecko do przedszkola
Trzeba coś na ruszt wrzucić babeczki:-):-):-):-):-)

.
.Karolcia SUPEEEEER WIADOMOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiedziałam że to fasolka mówiłam!!!!
Nie martw się kochana wszystko będzie dobrze wiem, że to trudne te pierwsze tygodnie będą pewnie stresujące,ale postaraj się niepokoje zamienić w radość masz w sobie życie jeju ja chce już prace żeby czas szybciej leciał może , któraś z was mnie zatrudni jako sprzataczke czy cóś:-), mój M robi prawko na ciężarowe żeby złapać lepiej płatną prace, od stycznia kursy drastycznie zdrożeją lepiej niech idzie teraz.
Jak widze wasze suwaczki i testy to nawet jutrzejszy dentysta mi nie straszny;-).
Karola ty dziekujesz nam a ja dziękuje Tobie i innym zafasolkowanym za nadzieje, jeny chyba się wzruszyłam za bardzo.
Ewela bardzo mi przykro zapalam światełko (*), i ciesze się ,że masz w sobie fasolinke, napewno tym razem będzie ok zostań z nami kochana , tutaj wiele kobitek znalazło pocieszenie, wsparcie , dobre rady ja bardzo się ciesze ,że tutaj trafiłam.Wierze ,że z twoją dzidzią bedzie wszystko dobrze musi być!