• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzień dobry :-):-):-):-):-)

Ja tylko na chwilkę dzisiaj :sorry2::sorry2:

Jakoś ostatnio ciągle mam zły humor, jestem nerwusem i to wszystko wyładowuję na moim M. :dry::dry::dry::dry: Zła kobieta jestem i już :dry::dry: To chyba ta jesienna deprecha ma takie skutki :dry::dry::dry::dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczynki proszę Was podejmijcie za mnie decyzje, bo ja nie umiem. :dry::dry:Już mnie to tak męczy, że niedługo znów w nerwice wpadnę. :dry:
Starać się, czy nie starać oto jest pytanie :dry::dry::dry::dry:

Do napisania :blink:

reklama
Tylko zastanawiam się, co będzie, jeśli okaże się, że np. będę musiała leżeć :-(
Tak bardzo nie chciałabym przerywać studiów... :zawstydzona/y: Wiem, że potem ciężko będzie wrócić...:-(

daa moja kolezanka studiuje dziennie i dala rade teraz ma mala oliwie w domu, jej siostra dwie ciaze przechodzila na studiach i tez dala rade, z wykladowcami da sie dogadac, a pozatym jest cos takiego jak indywidualny tok nauczania-nie chodzisz na zajecia ale egzaminy zaliczasz w uzgodnionych dla siebie terminach, popytaj u ciebie na uczelni. u mnie tak jest na akademii ekonomicznej katowice. z wykladowcami tez mozna sie dogadac, jak bedziesz lezec to dostaniesz zwolnienie z zajec wiec tez chodzisz tylko na zaliczenia i egzaminy, nie maja prawa cie wyrzucic. a nawet jak ci sie zdarzy nie zdac egzaminu to mozesz tez pisac podania o powtorke (jesli wykorzystasz wszystkie warunki) ze wzgledu na ciaze. glowa do gory, przeciez wiele jest ciezarnych na studiach :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry