• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wrocilam dziewczyny i jestem w mega szoku ze jeszcze tacy pracodawcy chodza po swiecie :O normalnie kopara mi opadala po kazdym zdaniu tego faceta. pytal czy mam meza i dzieci, mowie ze meza mam a dzieci nie a on na to ze "beda" ale ja nie jestem aspoleczny i to nie problem dla mnie tylko chce o tym wiedziec zeby moc przygotowac zastepce na to stanowisko :-O normalnie szok :) do pn ma dac znac czy mnie przyjmie czy nie-nawet negatywna odpowiedz bedzie przez tel wiec to tez nowosc dla mnie. zobaczymy do pn tylko glupio by bylo jakbym teraz zaciazyla a on taki w porzadku, a i mowil ze co rok daje podwyzki... ciekawe czy to wszystko prawda.

aga a ja zawsze daje jajka bo wtedy sa takie mienciutkie, mi takie smakuja :-) i tez jestem z pochodzenia slazaczka-czystokrwista :-D moja babcia zawsze takie robila i dalej robi i to ze swojskimi jajkami :)

Ostatnia edycja:
aga a ja zawsze daje jajka bo wtedy sa takie mienciutkie, mi takie smakuja :-) i tez jestem z pochodzenia slazaczka-czystokrwista :-D moja babcia zawsze takie robila.

Ja raz dla próby dodałam jajko i moje kluski zamieniły się w ....kauczukowe piłeczki:-D niezłą mieliśmy zabawę po wsadzeniu jednej z nich do ust :-D

widocznie za duzo maki, bo wtedy tak sie robia takie gumowe, ja deje tylko tyle co 1/4 ciasta i nie dosypuje raczej, nawet jak sie troch klei. i czesto kluski sa do d.. przez ziemniaki, moja mama w pracy takie miala ze musiala je robic tuz przed wrzuceniem do garnka bo te co mieli zrobione sie rozciapaly i trzebabylo kulac od nowa a to bylo na wesele 150 osob to sobie wyobraz ile tego bylo :) aha i u niej w pracy tez daja jajko

kaska tylko glupio by bylo teraz zaciazyc a ja chce wszystko na raz :/ jak zaciaze to sie nawet nie zdaze nic nauczyc w tej pracy bo pewnie odrazu na l4 mnie posle moj dr.... bo to praca przed kompem 8 godzin i troche zapiernicz... kurcze jak to wszystko mam pogodzic?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry