Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja stracilam moje blizniaczki w 23 tyg ciazy...urodzilam w szpitalu...dziewczynki zyly ale tylko kilka minut...moglismy je zobaczyc...i pozegnac sie...aniolki w kotym tygodniu stracilas blizniaki ??
my dowiedzielismy sie w 10 nasze blizniaki byly jednojajowe jednoowodniowe i jednokosmowkowe zaszlam cykl po odstawieniu tabletek anty o kazdy zganial niepowodzenie na blizniaki i ze teraz napewo sie uda ... nie robilam badan i zaluje chociaz z drugiej strony wszystkie wychodza dobrze wiec pewnie bym myslala, ze wszystko ok i i tak stalo by sie to samo ...
a ja tez pamietam przywiazywanie nog ale jakos na zabieg i pobyt w szpitalu sie nastawilam wiedzialm ze teraz juz sa takie procedurry i musze to przejsc na szczescie spalam i nic nie wiem z tego najgorsze bylo to przy ostatnim obumarciu ciazy ze musialam poronic po tabletce to przezylam najbardziej bo tkanka z moim maluszkiem ktora urodzilam musialam oddac do badania to bylo najgorsze akurat zostalam z tym sama w nocy bo m musial juz isc do domu .... wiec wzielam na husteczke i oddalam poloznej ;( to bylo najgorsze ;(
ja stracilam moje blizniaczki w 23 tyg ciazy...urodzilam w szpitalu...dziewczynki zyly ale tylko kilka minut...moglismy je zobaczyc...i pozegnac sie...
o boze...ty musialas wziasc swojego maluszka w husteczce oddac...wspolczuje ci..to musialo byc straszme...