Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
karolcia pisałam ci że mój mężuś dopóki nie poszłam na usg i mu nie pokazałam zdjęcia że jest dzidzia to był dziwny też się nie cieszył tylko martwił czy wszystko dobrze i mnie stresował. A jak zobaczył że oki to wtedy się zmienił a mi ulżyło więc niunia nie martw się on na pewno się cieszy tylko tego nie okazuje i pewnie się boi tak jak ty ale nie chce cie stresować.oj trzeba brać poprawkę na nich...trzeba....
Nie wiem...zrobię w sobotę jeszcze jeden test....jak dalej będzie mało wyraźny to w poniedziałek mam urlop...to sobie zrobię betkę.
... wlasnie znowu mialczy zeby mu dac papu i nie przestanie dopuki mu sie nie da-juz probowalismy przez godzine mu nie dac to mi juz lep pekala od jego mialczenia dopuki nie dostal jesc to mialczal.
.... ostatnio na mojego podzialalo jak niby przypadkiem zostawilam wlaczona strone sextv1
, mój M będzie ogladał mecz tam seksów nie ma, ale kupił dziś szampana tylko nie wiem co za niecne plany nim kierują;-).słoneczko dni mijają szybko bo mam urlop, co prawda chodzę na uczelnię bo jeszcze mam zajęcia, ale jest luźniej, więc mam troszkę czasu nawet na ćwiczeniaIlonka26 a jak Tobie dni miają w pracy??? do stycznia już tuż tuż![]()