• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
moje lab ma inne normy, wiec nie wazne ;-)

ja gdy miałam powyzej 6000 to wolniej przyrastalo. Z tego co pamietam to wynik podwajal sie chyba w czasie okolo tygodnia. Oczywiscie mialam stan przedzawalowy ;-).

Nie rob bety powyzej 10 tyg bo wtedy zaczyna spadac..... Ja malo zawalu nie dostalam przez to ;-)
koti ekstra naprawdę się cieszę:-):-). Ciekawe co tam u nas w brzuszku jest dziewczynki obstawiają że dziewczynka:-):-). Niunia a twojemu maluszkowi biło serduszko powyżej 140 czy po niżej??

Karolcia mnie w 14 tyg powiedzial gin w szpitalu, ze widzi wargi sromowe :-D. nie wiem jak bilo serduszko, bo nic mi nie mowili na ten temat. nigdy nie podawali mi liczby uderzen.

w pewnym badz razie jak dzis gin powiedzial, ze to syn to w pierwszej chwili wielkich oczu dostalam :-) no bo przeciez inny lekarz widzial ze to dziewczynka :-D no ale siurek na monitorze rozwial watpliwosci :-)

u mnie wszyscy obstawiali dziewczynke, a ja mówiłam że się zdziwią ;-)

karolcia mnie w 14 tyg powiedzial gin w szpitalu, ze widzi wargi sromowe :-d. Nie wiem jak bilo serduszko, bo nic mi nie mowili na ten temat. Nigdy nie podawali mi liczby uderzen.

W pewnym badz razie jak dzis gin powiedzial, ze to syn to w pierwszej chwili wielkich oczu dostalam :-) no bo przeciez inny lekarz widzial ze to dziewczynka :-d no ale siurek na monitorze rozwial watpliwosci :-)

u mnie wszyscy obstawiali dziewczynke, a ja mówiłam że się zdziwią ;-)
ja bym bardzo chciała chłopca ale czuje że będzie dziewczynka nie wiem czemu ale takie mam przeczucie. Najważniejsze żeby było zdrowe :-):-) chociaż objawy wskazują różnie bardziej mnie ciągnie do ostrego i słonego a to na chłopca i to takie gadanie. Zobaczymy w praniu:-):-)

ja bym bardzo chciała chłopca ale czuje że będzie dziewczynka nie wiem czemu ale takie mam przeczucie. Najważniejsze żeby było zdrowe :-):-) chociaż objawy wskazują różnie bardziej mnie ciągnie do ostrego i słonego a to na chłopca i to takie gadanie. Zobaczymy w praniu:-):-)

a ja słodyczami się zajadam od początku ciąży :-D

właśnie najważniejsze, żeby było zdrowe. Reszta jest mało ważna :tak:

Dzięki dziewczyny, staram sie uspokoić, ale to wszystko jest takie trudne. Tak bardzo chciałabym się zastanawiać nad tym czy chłopiec czy dziewczynka, a nie czy zarodek się pojawi a serduszko zabije.. Wiem też to musiałyście przejść, ale na razie czas tak bardzo mi się wlecze. Dobranoc:-)

reklama
nie martw sie bo wszystko bedzie dobrze :) zobaczysz tez bedziesz mama lipcowa :) wyglada na to ze chyba was jest 4 narazie :) karola, kasia, annas i agus, jak ktoras pominelam to napiszcie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry