• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Żadne smutno!!! Trzeba wprowadzić tu zakaz smutków u kobiet ciężarnych ;-);-);-)

Kasia masz się cieszyć!! 13 lipca 2010 roku zostaniesz po raz kolejny mamą i kropka :-):-):-):-)

dziewczyny robimy akcje :-D codziennie wpisujcie tu kawaly, wrzucajcie smieszne filmiki na poprawe humoru ciezarowek... ja zaraz cos wrzuce smiesznego ale tez glupiego-bo glupota ludzka nie ma granic :-D

Kurcze Kasia ja to bym Cię wzięła przez kolano....po pierwsze po coś tak wczesnie poszła do gina....:wściekła/y:
a po drugie....musi być dobrze....bo rodzimy razem pamiętasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za tydzień wizyta?
Osiwiejesz do tego czasu.....ale ja przytulam mocno i czekam na dobre wieści.....

adam sie dzis w ogle nie dal namowic na przytulanki wiec nie wiem czy ta wredota przyjdzie czy nie... sie okaze.... wolalabym jednak miec bobo w wakacje bo potem trzeba karmic wiec lepiej do budy nie chodzic :-P

reklama
Trafisz, trafisz :tak: Z tego co pamiętam, to ostatnim razem udało Wam się w pierwszym miesiącu prób ;-) Więc pewnie teraz tez tak będzie :-):-)

Ja cały czas liczę na to, że mój M. da się przekonać :confused2::confused2:, no i że załatwię wszystko co mi jeszcze zostało:confused2::confused2: i zdążę jeszcze wylądować na wrześniówkach ;-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry