• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
WRÓBELKU moja Wercia jest z 2 lipca
teraz termin też mam na lipiec tyle że 13 ale nie zawsze się terminowo rodzi

dziewczyny ale chyba jednak wszystko jest w porządku bo piersi mnie bolą niemilosiernie
najgorzej jest wieczorem
No Igorek też miał być z 13 lipca, a tak jak ja jest z 2 wiec moze druga dzidzia tez ci sie urodzi 2go ja sie tak nastawilam i sie udalo, a co do piersi to dobrze, ze bola mnie tez bolaly do 4 miesiaca i to byl jedyny objaw :-D:-D:-D:-D

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=D0SI83NlYp8"]YouTube- Funny kids[/ame] dzieci sa the best :-D

wrobelek gdybym ja miala termin na sierpien chyba kolo 8.08 lub 05.08 a mam urodziny 12.08 to tez kce prezent urodzinowy :-D

wiecie co dochodzę do wniosku że moze ja marudzę bo nie miałam drzemki w dzień
ale jakoś nie chce mi się spać
a no i niestety kolejny wydatek mnie czeka bo do nowego łóżka nie pasuje mi żadne prześcieradło wszystkie są za wąskie muszę chyba kupić te z gumką wtedy nie będą się w nocy przesuwać

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro u tej osoby zamawialam posciel bawelniana i jest super i nie droga jak na moj rozmiar 200x220 placilam 50zl a w sklepach sa po 70-90

jezeli bys u niego zamawiala przescieradlo to wymiary sa podane do materaca wiec jak masz materac 160/200 to takie przescieradlo nawet z gumka bo sa do nich dodatkowo dodane po 20cm na brzegi materaca, ja raz kupilam wieksze i mam wszystko pod luzkiem-okropnie to wyglada bo wszedzie wylazi po brzegach-jakby worek... teraz kupilam to jersey i jestem zadowolona

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry