• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Moze chodzilo ci o zespół ciesnie nadgarsta, ale to wcale nie musi być gula. Poprostu moze obajwiac sie bólwem ręki, drętwieniem..Robi się ucisk na nerw, bo coś tam sie zaciska. nie pamietam, miałam podejrzenie o to juz prawie mnie operowali ale w koncu okazało sie ze u mnie akurat to był kręgosłup.
Spadam kochane dobranoc

reklama
Witam,
Witam nowe aniołkowe mamusie :)
Newfie - super że z Wami wszystko dobrze !!!
Ewelina - super masz te kawki - szkoda że nie mogę takiej wypić - mam okropne mdłości przez cały dzień

Koti, super, że z maluszkiem wszystko ok :-) A co do pewności wróżenie chłopczyków przez usg, to moja przyjaciółka oczekiwała Rafałka (na każdym usg lekarz był pewny, że widzi co trzeba), a na porodówce wyszła Gabrysia :-)

Kasia, trzymam kciukasy za wizytę, tylko budzik sobie nastaw jak jest ryzyko zaspania :-)

Ewelinko, oby częściej w skowronkach :-)

Wczoraj byłam na wizycie u gin, wyczekałam się tyle że szok, bo jakieś mega opóźnienie miała. Dostałam kartę ciąży, skierowania na badania, na usg mam iść za 2 tygodnie, a na kolejną wizytę do niej za 3. Macica rośnie, te delikatne skurcze, ból kości ogonowej to wszystko efekt rozciągania się wiązadeł, i póki nie ma krwi to wszystko jest ok. Próbowała dziwnym czymś podsłuchać serducho ludzika, ale widocznie jest jeszcze za małe, to co podsłuchała to twierdziła, że to pępowina.

miłego dzionka :-)

Ewelinko, oby częściej w skowronkach :-)

Wczoraj byłam na wizycie u gin, wyczekałam się tyle że szok, bo jakieś mega opóźnienie miała. Dostałam kartę ciąży, skierowania na badania, na usg mam iść za 2 tygodnie, a na kolejną wizytę do niej za 3. Macica rośnie, te delikatne skurcze, ból kości ogonowej to wszystko efekt rozciągania się wiązadeł, i póki nie ma krwi to wszystko jest ok. Próbowała dziwnym czymś podsłuchać serducho ludzika, ale widocznie jest jeszcze za małe, to co podsłuchała to twierdziła, że to pępowina.
miłego dzionka :-)
Witaj,
cieszę się, że wszystko z dzidzi OK, to bardzo dobre wieści....aż miło czytać;-)
Pozdrawiam:-)

Czesc dziewczynki:)
Dopiero wstalam...Za to w nocy z 6 razy odwiedzalam kibelek...
Zmykam sie ubrac,potem z psem,na zakupy,porzadki i na 16 do lekarza...
Kasiu zycze pomyslnej wizyty:)
Milego dnia.

hej dziewczyny ja od rana na nogach i w nocy tylko pol przespalam...mam nadzieje ze dzien zleci lepiej nic noc

kasikz zaczelas sie juz starac o dzidzie?? czy juz wczesniej?? ile odczekalas??

przepraszam was ze tak pytam kazda z osobna :sorry: ale staram sie chyba znalezc jak najbardziej pasujaca mi odpowiedz :sorry: chyba wiecie o co mi chodzi i mnie rozumiecie...

milego dzionka :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry