Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
choć dziś chyba wyjątek zrobiły bo czuje je bardziej.
.
, no i odżyłam od razu lepiej a dziś sie lenie bo sama jestem i moge sie byczyć do woli tylko wyskocze po cosik na obiadek i kolacyjke.
, i był u mnie z rana babiniec ,ciotka i siostra zabrać mame i pojechać po babcie do Łodzi i oczywiście mnie łobudziły i na kawke wyciągły z wyra ;-).AGA0204 ja trzymam kciuki za Twoją wizytę chociaż u ciębie to już pewnie tylko formalność
AGA34 widzisz jak zleciało a powiedz mi czy nadal bolą cie piersi bo ja zauważyłam u siebie tendencje do wzrostu bólu wieczorami a rano mam stresa bo nie bolą
nie wiem czy to normalne
Czytałam ze tak może być przy pierwszym dziecku lub ciąży mnogiej.

S do mnie "gdzie znowu idziesz" na co ja mu zaspana, cieplutka "zapytaj swojego dziecka czy musi mnie tak po pęcherzu kopać"... bardzo się uradował wiec mu zapowiedziałam ze po urodzeniu to On będzie w nocy wstawał:-) a co!!!!!
ostatnio przed okresem to mnie bolaly przed pierwsza ciaza a potem to wcale chyba ze w ciazy wiec witam was z fasolinka
za tydzien to udowodnie testem z dwiema krechami