Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
WitajWitam...
Nadrobiłam...
Ja dziś w domku z Kacprem (grypa)
i z @...
a leci jak z kranu
Dobrze że leci, niech się oczyszcza. No i dołączaj do grupy staraczek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
WitajWitam...
Nadrobiłam...
Ja dziś w domku z Kacprem (grypa)
i z @...
a leci jak z kranu
Generalnie zaczynamy starać sie od tego cylku.Pozwolila już pani dr(powiedziała ze dobrze odczekać 6 miesiecy wg starych teorii ale ponieważ już jest dobrze powiedziała że możemy zacząc sie starać, my tez staraliśmy sie ponad dwa lata więc szkoda czekąć:-)). Najpierw powiedziała że 6 miesięcy, ale potem ze po 3 @. Ponieważ u mnie sie przeciągało więc pozowliliśmy sobie w zeszłym cyklu niby po owulacji nie stosowac zabezpieczenia, ale ryzyko było:-)hej dziewczyny ja od rana na nogach i w nocy tylko pol przespalam...mam nadzieje ze dzien zleci lepiej nic noc
kasikz zaczelas sie juz starac o dzidzie?? czy juz wczesniej?? ile odczekalas??
przepraszam was ze tak pytam kazda z osobnaale staram sie chyba znalezc jak najbardziej pasujaca mi odpowiedz
chyba wiecie o co mi chodzi i mnie rozumiecie...
milego dzionka![]()
vjolka to juz druga :-) moze jednak staranak przyjda szybciej?
Witaj
Dobrze że leci, niech się oczyszcza. No i dołączaj do grupy staraczek.
kurcze a moze tak jutro zatestowac? bylby 11 dzien po owulacji hi moze by cos wyszlo jak oczywiscie owulka byla w 12dc wtedy gdy mnie jajnik bolal...