• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej dziewczyny ja od rana na nogach i w nocy tylko pol przespalam...mam nadzieje ze dzien zleci lepiej nic noc

kasikz zaczelas sie juz starac o dzidzie?? czy juz wczesniej?? ile odczekalas??

przepraszam was ze tak pytam kazda z osobna :sorry: ale staram sie chyba znalezc jak najbardziej pasujaca mi odpowiedz :sorry: chyba wiecie o co mi chodzi i mnie rozumiecie...

milego dzionka :tak:
Generalnie zaczynamy starać sie od tego cylku.Pozwolila już pani dr(powiedziała ze dobrze odczekać 6 miesiecy wg starych teorii ale ponieważ już jest dobrze powiedziała że możemy zacząc sie starać, my tez staraliśmy sie ponad dwa lata więc szkoda czekąć:-)). Najpierw powiedziała że 6 miesięcy, ale potem ze po 3 @. Ponieważ u mnie sie przeciągało więc pozowliliśmy sobie w zeszłym cyklu niby po owulacji nie stosowac zabezpieczenia, ale ryzyko było:-)

vjolka to juz druga :-) moze jednak staranak przyjda szybciej?
Witaj
Dobrze że leci, niech się oczyszcza. No i dołączaj do grupy staraczek.

Przed czerwcem - lipcem przyszłego roku nie ma co liczyć...
Ale ileż przyjemnych przytulanek do tego czasu mnie czeka...

kurcze a moze tak jutro zatestowac? bylby 11 dzien po owulacji hi moze by cos wyszlo jak oczywiscie owulka byla w 12dc wtedy gdy mnie jajnik bolal...

Pewnie, ze możesz zatestować...
Sprawdzić nie zaszkodzi...

Czesc dziewczynki,

Missiiss wiem, ze trudno w to uwierzyc, ale zobaczysz jak ten czas zleci. Zanim sie obejrzysz bedziesz po pierwszej @, potem drugiej, potem trzeciej a potem już może czwartej nie doczekasz ;-) . Ja pamietam jak się cieszyłam na forum z pierwszej i drugiej @, a dziewczyny się smiały że ciekawe czy przy następnych też taka szczęśliwa będę ;-)

Just ja tez mialam dziwne bole brzucha i krzyza na poczatku, do tego progesteron w krwi mi spadal, ale gin powiedzial ze dopoki nie ma plamien zadnych lekow nie da. I dobrze :-).

buziaki

Ostatnia edycja:
Pati ja testuje w poniedziałek jeśli w niedziele @ nie przyjdzie , możesz zatestować, ale wiesz ja testowałam i dalej nic nie wiem podobno przed @ nie zaleca sie testować, bo @ może przyjść tak czytałam.
Kaskiz to trzymam kciuki za staranka obyś szybko zafasolkowała

Hej - teściowa mi dała imbir do żucia na mdłości - okropieństwo ale pomaga!!!
Mam nadzieje że nie chce mnie znowu otruć ;)

Idę dzisiaj zrobić betkę minął ponad tydzień od ostatniego badania - trzymajcie kciuki żeby ładnie przyrosła :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry