• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak ja bym sobie chętnie taki sprawiła, kupiłam swojej siorce jak ślubowała z brzuszkiem już nie szybkowar tylko parowar, chya 100zł dałam za niego, ale szybkowar szybciej gotuje teraz będę męczyć M żeby jak zaciążyliśmy/my kupić takie cosik:tak:
Nie mam pojęcia czemu usuneli ciekawe czy na policjie zgłosili.
Teraz nasze posty zostaną i nie wiadomo będzie do kogo to jest kierowane

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wierz mi ze bardzo fajna, ja wstawiam ziemniaki, leje wody tyle zeby przykrylo ziemniaki, za 5 minut wyskakuje mi taki zolty cypelek co oznacza ze w garnku jest juz cisnienie (nie kazdy garnek ma takie cos i trzeba na wyczucie gotowac) zmniejszam gaz do maksymalnego minimum, potem odliczam sobie jakies 5-6 minut i wylaczam calkiem gaz i jeszcze gotuje z 3 minutki i wypuszczam cisnienie ale z tym ostroznie bo mozna sie poparzyc, jak cisnienia nie ma to ten zolty cypelek tez spada w dol i juz moge otworzyc bezpiecznie, wczesniej zreszta sie nie da otworzy bo jest blokada.. garnka tez nie ma prawa rozewrac bo nadmiar cisnienia ucieka i para tak syczy przez dziurke.

plusy to takie ze malo energii zuzywasz, szybko gotujesz-zyskujesz mase czasu, malo pary w domu bo nie paruje przez caly czas, glownie wtedy gdy wypuszczsz cisninie a wtedy sobie mozna okno otworzyc i wyjsc z kuchni zeby o tej porze nie przewialo :-)

ja to naprawde bardzo polecam, na poczatku to sie balam tego garnka bo tak grosnie syczal hihi a dostalam go od meza w irlandii mi kupil w argosie, i od tego czasu wszystko w nim gotuje, obiad mam czesto gotowy w pol godziny :-)

Ostatnia edycja:
jakis koles pisal ze ma do sprzedania tabletki antykoncepcyjne i wczesnoporonne i podal nr gg

kurcze moze nie powinnam ci tego mowic bo ja sama sie wkurzylam, pare minut bylam niezle roztrzesiona

dziewczynki ja sobie leniu****e M na jeździe i zrobi zakupki zrobiłam liste jak dla wojska :-D
mnie ćmił wczoraj brzuszek jakby na @ i mam mieszane uczucia,ale czytałam tu na bb ,że jak jest fasolka to też pobolewa więc jest nadzieja mleczka coraz więcej:tak:a u ciebie pati?

u mnie ten mleczny sluz tez jest ale nie duzo, glownie na papierze przy podcieraniu sie, ale jakos cyce mnie pobolewaja a wczesniej przed @ to mnie bolaly rok temu przed pierwsza ciaza zawsze tak mialam wtedy ze przed okresem mnie bolaly, potem to sie zmienilo i nie bolaly wcale... wice przypuszczam ze zaciazylismy.. chcialabym juz testowac ale i tak wiem ze nic nie zobacze na tym tescie wiec wole sie wstrzymac, szkoda kasy na "puste" testy :-D wole miec wszystkie trzy co mam w domu z dwiema krechami :-) wiec spokojnie czekam do nastepnego tygodnia i zobacze jak sie moj bol piersi rozwinie ;-)

oj ty nasz kujonku dzidzia mądra będzie:tak:
ja wcześniej też miałam tylko na papierze,a teraz to chyba majciochy zmienie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze mnie M dopadnie w tej wilgoci , powiedział, że kupi prezerwatywy i tak delikatnie chce poprzytulać bo ma potrzebe:eek::-D, a ja sie peniam troche:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
widze ze ja ucieklam i tu cisza :-)

mam kota w pokoju i mu cos odwala haha chce ugryzc podloge haha skacze i przednimi lapami uderza w podloge i ja chce ugryzc :-D :-D kurcze on nie jest normalny haha i jak tu sie skupic na nauce :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry