• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
:tak:Ola no widzisz to świetnie, że już jest teraz już będzie z górki:tak:
Kasia czekam niecierpliwie na wieści:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej
już po wizycie moje dziecię ma całe 8 mm i widziałam migającą plamkę czyli serduszko!!!!!!!!!!!!!!!
popłakałam się ginowi w rękaw ale i się pośmialiśmy bo jak dotykał głowicą w okolice to się dzidziol przesuwał i mam dwa zdjęcia z usg jedno jak bączek jest z prawej a drugie jak jest z lewej
potem wrzucę wam zdjątka o ile chcecie
zmykam kolacyjkę szykować
AGNIESZKA0204 a jak Twoja wizyta?

Kasia baaardzo sie ciesze!!!!:-):-):-):-):-):-):-) gratuluje pięknej dzidzi no widzisz nie było tak źle, no super wiadomości:tak:teraz już będzie wszystko dobrze kochana napewno:tak:
o kurczaki nie doczytałam pewnie, że chcemy!!!!!!!!!!!!pokaż nam tą pocieche

reklama
cześć dziewczynki!widzę,że czasu nie tracicie na wpisy, a ja mam dzień z Wami w plecy i teraz próbuję nadążyć co u której się wydarzyło.
Aneczka- a słyszałaś o babcinej metodzie okładów z liści kapusty?brzmi irracjonalnie, ale podobno pomaga i najważniejsze-nie trzeba mieć zgody lekarza!!!
Kaśka 0201-i dla tego serduszka-STO LAT STO LAT!!!i duuużo zdrówka:)
Oleńko ja też czekam na 1szą @/nigdy nie myślałam, że będę jej tak wyglądać;)
Pati-strasznie zazdroszczę Ci kociaka, miałam kiedyś też takiego czarnego wariata i wiem, jak udanie potrafi przegonić chandrę; a tak poza, to nie wiem jak chcesz wytrzymać z testowaniem do przyszłego tygodnia i jeszcze nas skazujesz na taką niepewność:P ale 3mam mocno kcikuki i ucz się ucz, bo "trza"nam w kraju mądrych głów
a te bóle cycków....nie wiem jak Wy, ale ja zawsze na nie narzekałam, a teraz już się za nimi strasznie stęskniłam!!!!
xxx

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry