• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć ,
Cieszę się że dzisiaj same dobre wiadomości przeczytałam.
Koti - zazdroszcze Ci tego synusia jak diabli:-)
Kasia - serduszko bije , napewno miałaś piękny widok , super:tak:
Pati - przy takich starankach , dzidzia murowana. Może jednak na Twoje urodzinki ?;-)
Kobietka - szampan zdziałał cuda i będzie wakacyjny dzidziuś , zobaczysz:-)
Testujcie po terminie @ , wtedy już bez stresu wyjdą 2 ładne krechy!!!!
Just79 - cieszę że wszystko dobrze, teraz to już z górki poleci!:cool2:
Agatka i Karola - dzidziuś bryka bo ma sporo miejsca , ale to fajne uczucie , nawet jak czasem mocniej kopnie. Też tak chce....
Kasik - będę trzymac kciuki , żeby teraz Ci się udało:tak:

reklama
czarna jak faktycznie ten szampan coś zdziałał to wszystkim staraczką bede polecać,żeby wyznaczyły termin za pół roku a po tygodniu kupiły szampana i szalały:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kobietka to w takim razie jak mnie ten jajnik bolal w 12dc to mam liczyc ze moj cykl bedzie 224-26 dniowy? hihi moze jednak sie skusze wczesniej na testa :-) ale nie powiem wam kiedy potrzymam was w mega niepewnosci :-p

julitka a ten filmik o kotach to widzialam nie jeden raz i zawsze sie smieje.. ja mam kotki od malego wiec juz niejeden numer widzialam hihi jeden z moich kotow sam sobie drzwi otwiera (jest u moich rodzicow) i drzwi sa strasznie podrapane hihi, drugi kotek ktory gdzies zniknal to zawsze z dworu na parapecie siadali drapal po szybie az sie go wpuscilo hihi...

a ten kocur to jest juz mega agent, ciagle by tylko jadl... brzuchem juz smyra po ziemi i za kazdym razem jak z dworu wroci to trzeba go wykapac -umyc lapki i ten brzuchol, jest wtedy taki zly :-) nie zrozumie nigdy czemu koty wody sie boja...zaraz poszukam jakies terazniejszej fotki tego grubasa :-)

o masakra ale sie usmialam z mezem z tych kotow :-D jej ale wy piszecie duzo a ja myslalam ze ten watek cieszys ie mneijsza popularnoscia jak np tematy typu marzec, czy grudzien z terminami porodow a tu w szoku jestem ze jest na odwrot...

koti mam nadzieje ze szybko zleci i mam nadzieje ze od poczatku marca dostaniemy zielone swiatelko :tak: tez wlasnie tak czekam az krwawienie po porodzie sobie polezie precz i przyjdzie ciota w koncu bo juz chce zaczac prowadzic kalendarzyk zeby zobaczyc czy mam owulacje normalnie w kazdym cyklu... w ogole doktor juz mi dal we wtorek liste z badaniami jakie mam zrobic jak zajde w ciaze :-D od razu wiadomo co sobie pomyslalam ;-) no ale musze czekac...

kobietka to w takim razie jak mnie ten jajnik bolal w 12dc to mam liczyc ze moj cykl bedzie 224-26 dniowy? hihi moze jednak sie skusze wczesniej na testa :-) ale nie powiem wam kiedy potrzymam was w mega niepewnosci :-p

julitka a ten filmik o kotach to widzialam nie jeden raz i zawsze sie smieje.. ja mam kotki od malego wiec juz niejeden numer widzialam hihi jeden z moich kotow sam sobie drzwi otwiera (jest u moich rodzicow) i drzwi sa strasznie podrapane hihi, drugi kotek ktory gdzies zniknal to zawsze z dworu na parapecie siadali drapal po szybie az sie go wpuscilo hihi...

a ten kocur to jest juz mega agent, ciagle by tylko jadl... brzuchem juz smyra po ziemi i za kazdym razem jak z dworu wroci to trzeba go wykapac -umyc lapki i ten brzuchol, jest wtedy taki zly :-) nie zrozumie nigdy czemu koty wody sie boja...zaraz poszukam jakies terazniejszej fotki tego grubasa :-)
u moich teściów jest taki stary kocur tzw cicho-ciemny, niby sobie śpi na werandzie, ale tak naprawdę czai się na sposób, żeby wkraść się do domu i skubnąć coś z kuchni:)którejś zimy wcisnął się do karmnika, bo obczaił, że tam ptaszki przylatują i się biedak zaklinował i był przerażony jak mały kociak, no i niestety skończyło się rozbiórką karmnika, bo grubas nie mógł się wydostać i tylko łepek mu wystawał:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry