Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kobietko, ja faktycznie z tego co pamiętam też miałam takie dziwne ćmienie i byłam pewna, że @ idzie, tylko cycki rosły i rosły bez opamiętania i tempka nie spadała i ten śluz mleczny, ale byłam pewna, że cykl mi się przedłuża a tu bach i 2 kreseczkidziewczynki ja sobie leniu****e M na jeździe i zrobi zakupki zrobiłam liste jak dla wojska
mnie ćmił wczoraj brzuszek jakby na @ i mam mieszane uczucia,ale czytałam tu na bb ,że jak jest fasolka to też pobolewa więc jest nadzieja mleczka coraz więceja u ciebie pati?
strasznie bym chciała, ale małż się nie zgadzajulita a moze kotka przygarnijnasz to znajda inzczej nigy bym go nie miala jakby sam nie przyszedl
![]()

Kochana, to ściskam mocno kciuki po 1sze, żeby 3 dni szybko zleciały, a po 2gie żeby oczekiwanie nie było płonneJulitka ja bym bardzo chciała, żeby nie okazało się, że to moje urojenia tylko fasolka, ale jeszcze dłuuugie 3 dni do terminu @, pełne oczekiwania![]()
, ale nie martw się zleci.