• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziewczynki ja sobie leniu****e M na jeździe i zrobi zakupki zrobiłam liste jak dla wojska :-D
mnie ćmił wczoraj brzuszek jakby na @ i mam mieszane uczucia,ale czytałam tu na bb ,że jak jest fasolka to też pobolewa więc jest nadzieja mleczka coraz więcej:tak:a u ciebie pati?
kobietko, ja faktycznie z tego co pamiętam też miałam takie dziwne ćmienie i byłam pewna, że @ idzie, tylko cycki rosły i rosły bez opamiętania i tempka nie spadała i ten śluz mleczny, ale byłam pewna, że cykl mi się przedłuża a tu bach i 2 kreseczki:)więc Kochana i za Ciebie 3mam kciuki.myślę dziewczyny, że szczęście do nas wróci w podwójnej dawce i już wszystko będzie ok:)

julita a moze kotka przygarnij :) nasz to znajda inzczej nigy bym go nie miala jakby sam nie przyszedl :)
strasznie bym chciała, ale małż się nie zgadza:(chociaż latem jak jakiś "maluch"późnym wieczorem błąkał się po osiedlu i "płakał", a ja na balkonie rozpaczałam nad jego losem, to już prawie po niego szedł-niby że tylko na noc, żeby mu się krzywda nie stała, a później do schroniska, ale wiem, że już by został:)no ale po dłuższym czasie odezwała się kocia mama, więc zrezygnowałam, bo przecież nie ma jak u mamy;i chyba teraz znów musi zdarzyć się okazja:)ale ja tak kocham kociaki!!!!
Zresztą mój poprzedni kot był też tzw znajdą-zwykłym dachowcem i wiem, że w blokach takie trzpioty się męczą, bo nie ma gdzie "emocji"rozładować;musiałabym wybrać jakąś chyba spokojniejszą rasę

Ostatnia edycja:
Julitka ja bym bardzo chciała, żeby nie okazało się, że to moje urojenia tylko fasolka, ale jeszcze dłuuugie 3 dni do terminu @, pełne oczekiwania:tak:

a co ja mam powiedziec? trzy dni taaaakkk ja mam ich 10 maksymalnie, bo cykle z reguly mam 28 dni ale ostatni byl 32 wiec chyba zglupieje, ale w weekend mam szkole oba dni znowu 11 godzin wiec nie bede miala czasu kombinowac...

Julitka dzięki,:-)
Pati mój ostatni cykl był 31 dniowy, ale owulacja w tym cyklu najprawdopodobniej wystąpiła w 14 dniu jak w morde strzelił więc licze, że będzie 28 dniowy, oj takie czekanie jest okropne już by się chciało wiedzieć a tutaj niestety można tylko symptomów wyglądać:tak:, ale nie martw się zleci.

reklama
no Pati masz rację, na faceta to trzeba sposobem:)temat pozostawiam otwarty, bo ta myśl o kocie gdzieś z tyłu głowy zawsze chodzi;) [ame="http://www.youtube.com/watch?v=8rJbeCzqyDI&feature=related"]YouTube- cats funny[/ame]
dziewczyny, najważniejsze żeby czekanie się opłaciło i tego się 3majmy,bo jak same wiecie bez sensu wcześniej robić testy i nie wierzyć w ich wyniki, bo przed terminem, tylko tyle, że to CZEKANIE...!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry