• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

syla to nawet nie wiedziałam że i od takich rzeczy są specjaliści:-)
ale pociesze cię że moja przyjaciółka miała bardzo mocne hemoroidy po ciąży siedzieć nie mogła tak ją wszytko bolało, teraz nie ma nic udało jej się to wyleczyć

reklama
meggie...kochana..u mnie tez nieciekawie, ale mam nadzieje ze twoje problemy przejsciowe....ale na plusie tez jest-mamy zielone swiatełko, i w z niedzieli na ponieziełek pewnie bedzie owulka, wiec bedziemy ostro cwiczyc....ale to brzmi!

kochana....jak bedziesz miałą chcwile pisz co u ciebie bo my tu stesknione twoeje osoby!

a ja bede skarzypyta i powiem ze sa tu takie wsrod nas które po pijaku nocne spiwey uprawiaja!!! hehehe...a tak powaznie to sie zżylysmy....nawet niektóre tu sie od BB uzalezniły:-):-):-) miedzy innymi ja!!!!

Faktycznie uzależnione, niema dnia żeby nie zajrzeć na forum :-), może nie piszę tyle co inne ale grzecznie czytam czasem kilkanaście stron i to nie wiem jakby bymbyła zmęczona. A szczerze mówiąc czasami po 8 godzinach to warczę na komputer :wściekła/y:
pozdrawiam :rofl2::-):-D:rofl2:

hmmm...no ciebie dalajla to chyba tez ten temat zainteresował...chyba ze masz tyle silnej woli zeby czekac do terminu @....ja nie mam:-D

mordoklejko-nie mam pojęcia bo do nie dawna nie wiedzialam ze cos takiego jk beta istnieje:-)
zobaczcie jak to jest
gdy ciąża przebiega prawidłowo to kobieta nawet nie zdaje sobie sprawy z wielu zagrożeń, i wielu rzeczy zwiażanych z ciążą! u mnie tak byo, robilam tylko badania moczu i krew bo było wszsytko super! a teraz juz wiem ze w kolejnej ciazy bede robic wiele innych badań!

ja juz cała głupia jestem...

moj gin oprocz metformaxu zapisał mi ACC na sluz, i zalecił wiesiołek, ale powiedział tez ze po owulce mam brac luteine od 3 dnia po owulce przez 10 dni...z mojego cyklu wynika ze te 10 dni to wypadnie akurat na @ i boje sie ze moze wystapic krwawienie z odstawienia, a tym samym, jesli ewentulanie nastapi zaplodnienie nastapi poronienie niewykrytej ciazy....chyba bredze, ale sie troche zakreciłam....jak to jest....bedzie krwawirnie z odstawienia czy @, a jesli dojdzie do zapłodnienia to czy ciaza sie utrzyma bez luteiny? w poprzednich ciazach miałam kiespki progesteron

reklama
syla tylko zauważ że czasem lepiej nie wiedzieć o różnych niebezpieczeństwach grożących ciąży, wiadomo że lepiej się przebadać ja po poronieniu zrobiłam wiele badać, wszystkie wyszły ok
Ale nie wiedząc o wielu niebezpieczeństwach człowiek jest spokojniejszy i chyba też o to chodzi będąc w ciąży a teraz czuję że jeżeli faktycznie jestem w ciąży a jak nie teraz to później to będę z każdym pobolewaniem latać do lekarza
Pewnie nie będzie dnia bym się nie obawiała o to czy będzie ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry